Ίσθμια Κορινθίας: Νεκρός σε θανατηφόρο τροχαίο, ο πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών, Σταύρος Πέρρος

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με σύγκρουση οχήματος και δικύκλου στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, ανασύρθηκε νεκρός

Στην παλαιά Εθνική Οδό Ισθμού- Επιδαύρου στην διασταύρωση στα Ίσθμια Κορινθίας, το μεσημέρι της Κυριακής (30/01) επιβατηγό όχημα με οδηγό 45χρονος στο οποίο επέβαινε το ανήλικο παιδί του, συγκρούστηκε με την δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε ο 60χρονος Σταύρος Πέρρου και επέβαινε η 54χρονη σύζυγός του, η οποία κατέληξε ακαριαία . Οι υπόλοιποι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, και τέσσερις ώρες αργότερα, υπέκυψε στα τραύματά του και ο 60χρονος.

Ο 60χρονος Σταύρος Πέρρος διετέλεσε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών επί σειρά ετών, και  Πρόεδρος του Συνδέσμου Κρεοπωλών Πειραιά και μέλος στο Δ.Σ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και της ΓΣΕΒΕΕ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών» αναφέρει για τον πρώην πρόεδρο, «Άνθρωπος δραστήριος, δημιουργικός και με όραμα για τον κλάδο των Κρεοπωλών. Πάλεψε μαχητικά για τα δικαιώματα της Ομοσπονδίας, την οποία υπηρέτησε με υποδειγματικό ήθος ως απλό μέλος και αργότερα ως Πρόεδρός της. Η προσφορά του αδιάλειπτη και πολυσχιδής. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση», και εκφράζει τα συλλυπητήρια της στους οικείους του.