ΘΣΝ: Γκαζάκια σε πολυκατοικία- Μεταξύ των ενοίκων δικηγόρος και εμπλεκόμενος στην υπόθεση βιασμού την Πρωτοχρονιά

Εμπρησμός τα ξημερώματα με πυροδότηση αυτοσχέδιας κατασκευής αποτελούμενη από γκαζάκια, σε πολυκατοικία στην οποία εδρεύει γραφείο δικηγόρου βασικού εμπλεκόμενου και διαμένει περιφερειακός εμπλεκόμενος στην καταγγελία της 24χρονης για βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Εντός της  αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης η οποία κατήγγειλε το βιασμό της στην Θεσσαλονίκη, ανήμερα Πρωτοχρονία. Τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες προκάλεσαν  τα ξημερώματα (31/01-07.00) εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια, σε πολυκατοικία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οποία στεγάζεται το γραφείο του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου, και διαμένει περιφερειακός εμπλεκόμενος στην ίδια υπόθεση.

Το δικηγόρο είχε καταγγείλει η 24χρονη ότι την παρενόχλησε φραστικά μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, όταν κατήγγειλε το βιασμό της, στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Στην ίδια πολυκατοικία, διαμένει και εμπλεκόμενος στην υπόθεση ο οποίος φέρεται να απεύθυνε την πρόσκληση στην 24χρονη να παραστεί στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από περιοίκους ενώ για την Πυροσβεστική ήταν προ αφίξεως τη κατάσβεση της μικρής εστίας φωτιάς που εκδηλώθηκε από την έκρηξη που προηγήθηκε.