Ηράκλειο: «Ξέρουμε το τηλέφωνο της “Στεφανίας” και θα υποβάλλουμε μήνυση»

Μήνυση κατά της «Στεφανίας» αναμένεται να καταθέσουν οι δικηγόροι που εκπροσωπούν το θύμα της επίθεσης με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο, καθώς αναφέρουν έχουν ταυτοποιήσει τον αριθμό που φέρεται να χρησιμοποίησε για να καλέσει τον 36χρονο

Σε νέα ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον 36χρονο, πρόκειται να υποβληθεί μήνυση για συμμετοχή στην απόπειρα ανθρωποκτονίας στη γυναίκα που κατονομάζεται ως «Στεφανία» και φέρεται να συνεργάστηκε με τη 38χρονη για την επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο.

Αναφέρεται στην ανακοίνωση του νομικού συμπαραστάτη του 36χρονου Ηρακλειώτη, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στη ΜΕΘ του Θριασείου. «..Κατ’ εντολή του επικεφαλής του γραφείου μας, μέχρι τη στιγμή που εκδίδεται το παρόν δελτίο τύπου, δεν έχουμε λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και η οιαδήποτε διαρροή του περιεχομένου της θα οφείλεται στην κυρία κατηγορουμένη και την υπεράσπισή της.

Πληροφορηθήκαμε ότι η ήδη προσωρινά κρατούμενη κυρία κατηγορουμένη, δεν γνωρίζουμε με ποιον τρόπο, συνεχίζει να είναι λαλίστατη στις τηλεοπτικές εκπομπές επιλογής της υπερασπίσεώς της και συνεχίζει να συκοφαντεί με ακραίο τρόπο τον εντολέα μας και την οικογένειά του, παρουσιάζοντας πρωτοφανή ψέματα, που μας κάνει εντύπωση η υπεράσπισή της, αφού τίποτα απ’ αυτά τα οποία ισχυρίζεται, αφενός μεν δεν την εξυπηρετούν σε τίποτα υπερασπιστικά, αφετέρου προκαλεί το περί δικαίου συναίσθημα και δοκιμάζει την κοινή λογική.

Θα λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας, πιθανότατα αύριο και αφού τα επεξεργαστούμε, με τους συνεργάτες μας, θα εκδώσουμε δελτίο τύπου.

Συγχρόνως, μαζί με τη συνάδερφό μας,  και μετά τη μελέτη της απολογίας της κυρίας κατηγορουμένης, θα υποβάλουμε μήνυση για συμμετοχή στην απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος αγνώστων στοιχείων γυναίκας, η οποία χρησιμοποιώντας τηλεφωνική σύνδεση κινητού τηλεφώνου με συγκεκριμένο αριθμό, ο οποίος βρίσκεται στην κατοχή μας, από κοινού, παγίδευσαν το ατυχές θύμα, ώστε η κυρία κατηγορουμένη να προσπαθήσει να του αφαιρέσει με μαρτυρικό τρόπο τη ζωή.

Συστήνουμε στους παρουσιαστές και δημοσιογράφους των διαφόρων εκπομπών να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συζητήσεις τους με την κυρία κατηγορουμένη, διότι θα αναγκαστούμε να στραφούμε εναντίον οιουδήποτε θα θίξει την τιμή και την υπόληψη του άτυχου θύματος και της οικογένειάς του, τόσο με μηνύσεις όσο και με αγωγές αποζημιώσεως».