ΘΣΝ: Επίθεση και ξυλοδαρμό δέχθηκε 19χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ

Επίθεση και ξυλοδαρμό από οργανωμένη ομάδα ατόμων, κατήγγειλε νεαρός ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται για την β΄ ομάδα του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής και ο συνομήλικος φίλος του διασκέδαζαν στο χώρο του λιμανιού, τα ξημερώματα της Κυριακής (30-31/10). Κατά την αποχώρησή τους, κινήθηκαν προς το αυτοκίνητό τους και δέχτηκαν επίθεση από παρέα τεσσάρων ατόμων.

Οι δύο 19χρονοι, μεταφέρθηκα και νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής φέρει κάταγμα στο ζυγωματικό και οι γιατροί θα αποφανθούν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Με πιο ελαφρά τραύματα, νοσηλεύεται και ο φίλος του.

Από την Ασφάλεια, έχουν συλληφθεί δύο νεαροί ως δράστες της επίθεσης, ηλικίας  21ετών και 22 χρονών οι οποίοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού και κατά συρροή. Η υπόθεση όμως πήρε αναβολή, λόγω απουσίας μαρτύρων. Για την επίθεση αν αναζητούνται, επίσης δύο νεαρά άτομα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό των δύο 19χρονων. Τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν αποδοθεί σε οπαδική διένεξη.

Για την υπόθεση προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.