Υπό έρευνα τα δημοσιεύματα για την υπόθεση Σώρρα με εντολή του το Υπ.Δικαιοσύνης

Η απάτη του .. τρισεκατομμυριούχου Αρτέμη Σώρρα, των ταγμένων οπαδών του και τα αιτήματα προς Δημόσιες Υπηρεσίες για αποπληρωμή βεβαιωμένων χρεών τους, απο τα ανύπαρκτα ομόλογα Σώρρα απασχολεί τη Δικαιοσύνη.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα απο το Χρήστο Μπαλαντίνα- ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος– και οι δύο ενεργά στελέχη της “Ελλήνων Συνέλευσις” και τη δημόσια τοποθέτηση του ίδιου του Αρτέμη Σώρρα, ο συνήγορος της οικογένειας της 45άχρονης παιδοψυχιάτρου, Θέμης Σοφός, σε δηλώσεις του προσδιόρισε στο ανακριτικό πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, τον ιδρυτή της πολιτικής κίνησης Αρτέμη Σώρρα.

Τις τελευταίες ημέρες- απο την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας με το  προσδιορισμό της ταυτότητας του δράστη- αναπαράγονται δημοσιεύματα σχετικά με ποινικές εμπλοκές στελεχών της “Ελλήνων Συνέλευσις” και περίπλοκες σχέσεις μεταξύ των οπαδών της πολιτικής κίνησης, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε ενημέρωσε για όλα τα δημοσιεύματα της υπόθεση “Ελλήνων Συνελευσις” του Αρτέμη Σώρρα.

Διαβουλεύσεις στο Υπ.Δικαιοσύνης για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα, μετά τα δημοσίευμα του τύπου.

Με αορμή δημοσίευμα, σύμφωνα με τον συντάκτη του,  “Εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής ασφαλιστικού ταμείου του δημοσίου, ο οποίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με … τα ομόλογα του Σώρρα(!)

Με ..αμετάκλητη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, τα χρήματα του Αρτέμη Σώρρα είναι … υπαρκτό ποσό”, ζητήθηκε εις βάθος έρευνα από τις Δικαστικές Αρχές τόσο για της “Ελλήνων Συνέλευσις ” όσο για το  επικεφαλής της, Αρτέμη Σώρρα και τους οπαδούς του.

fb_img_1483486461329

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, ζήτησε ενημέρωση για όλα τα δημοσιεύματα σχετικά με την υπόθεση Σώρρα και ενδέχεται να ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις προς ενημέρωση του κοινού .