Η Τζούλια Νόβα και η Έλενα Καλλιοντζή πήραν τα… όπλα!

Τα λουλούδια λέει ο αστικός μύθος είναι για τις γυναίκες.. ορισμένες ωστόσο, τα καταφέρνουν ..και στα όπλα!

Την έχουμε δει ως μοντέλο να ανοίγει τα γράμματα στο τηλεπαιχνίδι του Star «Τροχός της τύχης», και από την πρώτη της παρουσία στην μικρή οθόνη, κέρδισε τις εντυπώσεις.

Σε ρόλο εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει, με τις μαύρες ωτοασπίδες να καλύπτουν τον κρότο των βολών,  κρατάει στο χέρι τα Heckler & Koch P30L και Heckler & Koch SFP 9SF (0.9mm) στοχεύει και πυροβολεί.  Η εντυπωσιακή Τζούλια Νόβα, δεν περνά απαρατήρητη όχι μόνο για το παρουσιαστικό της αλλά και για τις εξαιρετικές της επιδόσεις, καθώς διακρίνεται για την ευστοχία της στις βολές.

Σε μια πρώτη γνωριμία με το άθλημα της σκοποβολής το μοντέλο από την Ουκρανία βρέθηκε την περασμένη Κυριακή (08/03) που ήταν και η Ημέρα της Γυναίκας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σκοπευτικού Ομίλου Αττικής «Skomat στο 2ο πεδίο βολής του ΚΕΒΟΠ Χαϊδαρίου. Δεν ήταν όμως η μόνη αιθέρια παρουσία στο πεδίο βολής καθώς και η πρώην παίκτρια του πρώτου κύκλου του reality του Star «Greece’s Next Top Model», Έλενα Καλλιοντζή δοκίμασε επίσης την ευστοχία της στους στόχους.

Ο ιδρυτής του Σκοπευτικού Ομίλου «Skomat», Αλέξανδρος Δάβαρης, αναφέρει χαρακτηριστικά στην «Espresso» για την παρουσία των δύο μοντέλων ότι ο ήδη όμορφος χώρος της σκοποβολής έγινε ακόμη πιο θελκτικός με την παρουσία τους στο πεδίο βολής.

_____________________

* Νάντια Αλεξίου, Espresso