Έκλεψαν το μπουζούκι του Χρήστου Νικολόπουλου μέσα από το καμαρίνι του- Απευθύνει έκκληση να του επιστραφεί

Έκλεψαν το μπουζούκι του μουσικοσυνθέτη, από το καμαρίνι του στο Περιβόλι του Ουρανού, τα ξημερώματα της Κυριακής

«Όποιος αντιληφθεί οτιδήποτε σχετικά με την κλοπή να βοηθήσει στην επιστροφή του μπουζουκιού της ψυχής μου. Το χαρακτηριστικό του οργάνου είναι, κάτω από την τρύπα, μία φιγούρα πεταλούδας» αναφέρει ο Χρήστος Νικολόπουλος ενώ απευθύνει ειλικρινή έκκληση. «Με την κλοπή αυτού του οργάνου είναι σαν να έκλεψαν μέρος της ψυχής μου», πρόσθεσε ο δημιουργός.

Το μπουζούκι, φέρει την πεταλούδα του κατασκευαστή Παναγιώτη Βαρλά, ενώ ως μουσικό όργανο, είχε συναισθηματική αξία για τον λαικό δημιουργό.  Εκτός από το μπουζούκι, οι διαρρήκτες αφαίρεσαν  επίσης, το μικρόφωνο της Πίτσας Παπαδοπούλου αλλά και τάμπλετ του νυχτερινού μαγαζιού.

Με υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, η Ασφάλεια Συντάγματος, αναζητά τον δράστη, ο οποίος εχει καταγραφεί στους χώρους της επιχείρησης.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Χρήστος Νικολόπουλος μετράει σημαντική απώλεια. Πριν από τρία χρόνια από το εξοχικό του στον Κάλαμο του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, είχαν αφαιρέσει σε διάρρηξη αντικείμενα, ανάμεσά τους κι ένα μπουζούκι μα αρχικά του συνθέτη , με το οποίο ήταν  συναισθηματικά δεμένος.