Η Αστυνομία με διαταγές … «απολιθώματα»

Με αφορμή τη Διαταγή του Αρχηγείου, για την εναλλαγή σε θερινή στολή για το ένστολο προσωπικό της ΕΛΑΣ, συνδικαλιστής της ΠΟΑΣΥ αναφέρεται σε … «απολιθώματα»

Παραθέτει ο συνδικαλιστής της ΠΟΑΣΥ, Γιάννης Φαναριώτης, «”Γνωρίζεται ότι, σύμφωνα με το ανωτέρω σχετικό, η περιβολή της θερινής στολής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2024 έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024.” Βγήκε η διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αλλαγή της στολής από χειμερινή σε θερινή. Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν τάχιστα η αστυνομία μένει σε διαταγές «απολιθώματα», ούτε λόγος για εκσυγχρονισμό.

Οι κλιματικές συνθήκες έχουν μεταβληθεί εδώ και χρόνια .Αυτές τις μέρες δεν αντέχεις με μακρυμάνικο μπλουζάκι αλλά για να πας για δουλεία, πρέπει να περιμένεις να πάει 6 Μαΐου να βάλεις κοντομάνικο.

Άλλος ο καιρός, στην Κρήτη άλλος στην Αθήνα, άλλος στην Αλεξανδρούπολη, αλλά είπαμε εσύ περιμένεις την διαταγή του Αρχηγείου να ντυθείς ανάλογα . Δυστυχώς βρισκόμαστε σε πολλές περιπτώσεις στον προηγούμενο αιώνα!

Όχι, το έγκλημα δεν είμαστε σε θέση να παρακολουθήσουμε αλλά ούτε την λογική. Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα! Προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!»