Δομοκός: Στο “δρόμο” η κλούβα μεταγωγής του Αλβανού ποινικού, Αλκετ Ριτζάι

Η κλούβα της Εξωτερικής Φρουράς για τον επικίνδυνο Αλβανό βαρυποινίτη ξεκίνησε τη μεταγωγή για το Νοσοκομείο της Λαμίας αλλά δεν ολοκλήρωσε το δρομολόγιο της

Σε προγραμματισμένη μεταγωγή για τον Αλβανό βαρυποινίτη Αλκετ Ριζάι, από τις φυλακές Δομοκού στο Νοσοκομείο Λαμίας (11/04)  η κλούβα της Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης, «έμεινε» στις ανηφόρες του Δομοκού. Άμεσα ενημερώθηκε η Υπηρεσία, και μετέβη στο σημείο άλλη κλούβα για να παραλάβει τον βαρυποινίτη και να ολοκληρωθεί η μεταγωγή του.

Ο Αλβανός βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι  είναι καταδικασμένος για ανθρωποκτονίες και τη δεύτερη απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο.

Πριν από τρεις εβδομάδες η Διοίκηση του Σωματείου Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Άμφισσας, είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, και είχαν αναφερθεί στο πρόβλημα με τα υπηρεσιακά οχήματα, και «την προσβλητική πλέον για όλους κατάσταση των υπηρεσιακών οχημάτων της Εξωτερικής Φρουράς», όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά.