Άγιος Παντελεήμονας: «Πάμε μέσα, να μη μας ακούει ο κόσμος.. Θα σε χαρακώσω στο λαιμό, και τελείωσες»- Συνελήφθη Γεωργιανός για ενδοοικογενειακό

Απείλησε με μαχαίρι στο λαιμό τη Γεωργιανή σύζυγό του, της έκλεψε το κινητό και ύστερα από μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, εντοπίσθηκε από πλήρωμα της Άμεσης Δράσης και συνελήφθη

Η 46χρονη Γεωργιανή παντρεμένη με το σύζυγό της από δεκαετίας και γονείς οκτάχρονου αγοριού όπως ανέφερε στη καταγγελία της, τα τελευταία δύο χρόνια ο 46χρονος Γεωργιανός, χρήστης ουσιών έχει γίνει επιθετικός σε βάρος της και έχει την απατηλή ψευδαίσθηση ότι διατηρεί εξωσυζυγική σχέση και απειλεί να τη σκοτώσει.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10/04-14.30) το ζευγάρι των Γεωργιανών, είχε διαφωνία και εξελίχθηκε σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο με τον 46χρονο με μαχαίρι από την κουζίνα του διαμερίσματος, απείλησε τη σύζυγό του, ότι θα τη σκοτώσει, ενώ ο γιος τους ήταν το δωμάτιό του. Με βία εξανάγκασε τη γυναίκα να τον ακολουθήσει στο εσωτερικό του διαμερίσματός του, με πρόφαση «πάμε μέσα, να μη μας ακούει ο κόσμος» και την ώθησε στην κουζίνα του διαμερίσματος .

Με λάμα την οποία όπως ανέφερε η σύζυγός του «έχει συνεχώς μαζί του» ο Γεωργιανός, την απείλησε «Θα σε χαρακώσω στο λαιμό, και τελείωσες». Με την απειλεί «Θα σε σκοτώσω», ο δράστης, απέσπασε το κινητό της συζύγου του όπως της ανέφερε, «Κάτσε να δω το κινητό του, και θα γυρίσω να σου δείξω εγώ. Δε θα φύγω από εσένα, αν φύγω θα σε σκοτώσω» αποχώρησε από το διαμέρισμα.

Έντρομη η 46χρονη Γεωργιανή κάλεσε το “100” και ζήτησε προστασία. Άμεσα πλήρωμα της Άμεσης Δράσης μετέβη στο διαμέρισμα της οικογένειας των Γεωργιανών, ενώ εκδόθηκαν αναζητήσεις για το δράστη, καθώς όπως ανάφερε η σύζυγός του, είχε αποχωρήσει με το όχημά του. Η Γεωργιανή άφησε σε φύλαξη το γιο της στη μητέρα της και μετέβη στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα όπου και υπέβαλλαν μήνυση σε βάρος του συζύγου της .

Πλήρωμα της Άμεσης Δράσης με τομέα ευθύνης στον Άγιο Παντελεήμονα, εντόπισε το όχημα και με έλεγχο υψηλού κινδύνου, καθώς είχαν ενημερωθεί ότι ο ύποπτος φέρει μαχαίρι στην κατοχή του, ταυτοποιήθηκε ο 46χρονος Γερωγιανός και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στη κατοχή του κατασχέθηκαν στο πορτ-παγκαζ μέσα σε τσάντα το μαχαίρι και τρεις λάμες στην καμπίνα του οχήματος, καθώς εντοπίσθηκε το κινητό  τηλέφωνο της συζύγου του το οποίο και της αποδόθηκε.

Με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας , της ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων ο 46χρονος Γεωργιανός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Εισαγγελέα.