Γλυκά Νερά: Ντοκιμαντέρ του Discovery+ αναλύει την υπόθεση δολοφονίας της Caroline Crouch από το σύζυγό της  Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο

Eιδικός στη γλώσσα του σώματος, σε ντοκιμαντέρ του Discovery+ υποστηρίζει ότι ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος καθ’ ομολιγίαν δράστης δολοφονίας τής συζύγου του Caroline Crouch, “αποκάλυψε” την ενοχή του, πριν ομολογήσει το έγκλημά του

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, το Μάϊο του 2021 (11/05), δολοφόνησε σύζυγο και μητέρα της -τοτε- 11μηνων κόρης τους, Caroline Crouch ενώ θανάτωσε το κουτάβι της οικογένειας μέσα στη μεζονέτα που διέμενε η οικογένεια, στα Γλυκά Νερά. Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στη σύζυγό του ενώ στη συνέχεια στραγγάλισε και κρέμασε τη “Roxy” το οικόσιτο κουτάβι τους, και σκηνοθέτησε τη δολοφονία να παραπέμπει με διάρρηξη και εμφανιζόταν να πενθεί στους αστυνομικούς και στην συντετριμμένη οικογένεια της Caroline Crouch.

Το δίκτυο Discovery+, παρουσίασε το ντοκιμαντέρ «The Murder of Caroline Crouch: A Faking It Special», και φιλοξένησε τον Dr Cliff Lansley ειδικό Ψυχολόγο στη γλώσσα του σώματος. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος «αποκάλυπτε» τα ψέματά του όταν μιλούσε μπροστά στις κάμερες, την πρώτη ημέρα μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της Caroline Crouch κατά την πρόσκαιρη μετάβασή του στη μεζονέτα της οικογένειας και στη συνέχεια για 37ημερες “έπαιζε θέατρο” στις Αρχές .

Ο συζυγοκτόνος, υποστηρίζει ο  Dr Cliff Lansleyο, «εξέθεσε την ενοχή του» όταν μπροστά στις κάμερες «έτριβε με δύναμη τα μάτια για να προκαλέσει δάκρυα» καθώς προσπάθησε να «δημιουργήσει την εντύπωση της θλίψης» σε μια (πρόσκαιρα) επιτυχημένη προσπάθεια να ξεγελάσει τους ερευνητές του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής ώστε να πιστέψουν όλοι, ότι θρηνούσε για τη δολοφονία της Caroline Crouch. Τα αποτελέσματα από την εξέταση των πειστηρίων στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια ωστόσο, αποκάλυψαν το δράστη στο έγκλημα και κατέδειξαν τον ένοχο, με το Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο να εξαναγκάζεται σε ομολογία.

«Στο τέλος, τραβάει το βλέφαρο τόσο πολύ που γυρίζει από μέσα προς τα έξω. Γυρίζει πίσω εδώ. Έτσι, προσπαθεί πραγματικά να προκαλέσει δάκρυα στα μάτια του επειδή θέλει να απεικονίσει τη θλίψη. Αλλά όταν κοιτάμε ξανά στο πρόσωπό του, δεν υπάρχει καμία ένδειξη θλίψης» αναφέρει μεταξύ άλλων, στο «The Murder of Caroline Crouch: A Faking It Special» στο Discovery+, ο Dr Cliff Lansley.

Μία ακόμα μικροένδειξη της ενοχής του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, σύμφωνα με τον ειδικό Ψυχολόγο στη γλώσσα του σώματος είναι η ανεπαίσθητη κίνηση, καθώς διακρίνεται ενώ μιλάει «ένα ελαφρύ, μονόπλευρο ανασήκωμα των ώμων όταν οι άνθρωποι λένε την αλήθεια» κίνηση σύμφωνα με τον Dr Cliff Lansley την οποία στα 30 χρόνια τής καριέρας του δεν έχει δει ποτέ.

Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος σήμερα εκτίει την ποινή του, καθώς καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη έγκλειστος στις Φυλακές.