Γλυκά Νερά: “Εγώ τη σκότωσα”- Επί 2 ώρες και 20 λεπτά σκηνοθετούσε “εισβολή” στη μεζονέτα και προφασίστηκε ληστεία

Η ομολογία του πιλότου, για το μοιραίο βράδυ που δολοφόνησε τη σύζυγό του, Caroline Crouch, μέσα στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, ήταν η τελευταία πράξη στη σκηνή εγκλήματος που ο ίδιος δημιούργησε πριν από 38ημέρες

Εντός της ημέρας (18/06) ο 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία προκειμένου να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για την ποινική του μεταχείριση, μετά την ομολογία δολοφονίας της συζύγου του και τη θανάτωση του οικόσιτου κατοικιδίου της οικογένειας , το βράδυ της Πέμπτης (17/06) στον 11ο  όροφο της Ασφάλειας.

Τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος (Μπάμπης) Αναγνωστόπουλος, ήταν μια κυνική ομολογία. «Εκείνο το βράδυ τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα να βάζει απότομα με ένταση το μωρό στην κούνια το μωρό στην κούνια. Συνέχιζε να φωνάζει, και σε μια στιγμή “κρίσης”, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, σκέφτηκα να το καλύψω γιατί υπάρχει και το μωρό των 11 μηνών. Τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα ώστε όλα να γίνουν πιστευτά. Ήταν εν βρασμώ ψυχής. Δεν άντεχα άλλο τους καυγάδες. Είχε εμμονές ζήλειας» υποστήριξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης .

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ανέφεραν ότι η εκδοχή της ληστείας, ερευνήθηκε σε όλα τα επίπεδα ωστόσο χωρίς ευρήματα, και από τα εργαστηριακά δεδομένα που προέκυψαν, καθιστούσαν ως το βασικό ύποπτο το Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο. Λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι της Πέμπτης (17/06) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτασε στα γραφεία του 11ου ορόφου της Ασφάλειας Αττικής, ως «ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης». Ωστόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων στοιχείων από τις αναλύσεις των ψηφιακών πειστηρίων που είχαν προκύψει, οι αρχικές καταθέσεις του 32χρονου πιλότου άρχισαν να καταρρέουν  και ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, με τις ενδείξεις ενοχής είχε μετατραπεί σε βασικό ύποπτο.

Ο 32χρονος πιλότος, ανέφερε ότι για 2 ώρες και 20 λεπτά προετοίμαζε και “σκηνοθετούσε” την “εισβολή και ληστεία” μετά φόνου στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα της 11ης Μάϊου όταν νωρίτερα είχε δολοφονήσει τη σύζυγό του, και θανάτωσε το σκύλο της οικογένειας για να υποστηρίξει τα όσα ήθελε να πιστέψουν οι Αρχές.  Το βράδυ της Πέμπτης μετά από επτά ώρες στο ανακριτικό γραφείο , 38ημέρες από τη δολοφονία της συζύγου του, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, ομολόγησε «εγώ τη σκότωσα!»

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποδίδει στους τακτικούς καβγάδες που είχαν με τη σύζυγό του, ψυχολογικές διακυμάνσεις της συμπεριφοράς της 20χρονης συζύγου του, που την οδήγησαν να ζητήσει βοήθεια σε ειδικό, ενώ φέρεται να υποστήριξε πως προέβαινε σε υποτιμητικά σχόλια για την οικογένειά του και την οικονομική προσφορά του ιδίου προς την οικογένειά τους, σε όσα προσέφεραν οι γονείς της. Τις κακές σχέσεις του ζευγαριού τους τελευταίους έξι μήνες είχε επιβεβαιώσει η σύμβουλος που είχε επισκεφτεί η Caroline Crouch, στην οποία είχε αναφέρει τις εντάσεις στην οικογενειακή τους ζωή. Σύμφωνα με άλλες καταθέσεις που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι εκδηλώσεις ζήλειας και κυριαρχικής συμπεριφοράς προερχόταν από τον 32χρονο πιλότο, προς την 20χρονη, την οποία περιόριζε και δεν την επέτρεπε να έχει προσωπικό χρόνο, κι εξέφραζε παράπονα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ομολογία τους 32χρονου πιλότου είχε σημείο αναφοράς την 11μηνώ Λυδία ως επωδός σε κάθε μία από τις απαντήσεις του, στις ερωτήσεις που δεχόταν αναφορικά με τα ευρήματα που είχαν προκύψει στους εργαστηριακούς ελέγχους από τη ΔΕΕ . Ο ίδιος φέρεται να έχει κατανοήσει τη θέση στην οποία βρίσκεται, φέρεται να θέλει να ολοκληρώσει την έκτιση της ποινής που θα του επιβληθεί και να επιστρέψει στην φροντίδα του παιδιού του, όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές για την αντιμετώπιση που έχει ο 33χρονος πιλότος , μετά την ομολογία του.