Νεόκτιστα Ασπροπύργου: Φωτιά σε βυτιοφόρο έμφορτο με προπάνιο- Εντολή εκκένωσης του οικισμού

Άμεση εντολή εκκένωσης του οικισμού Νεόκτιστα Ασπροπύργου, καθώς κλήθηκε η Πυροσβεστική σε κατάσβεση φωτιάς σε βυτιοφόρο

(18/06-14.30) Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά που εκδηλώθηκε σε βυτιοφόρο στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου

(18/06-12.30) Ενισχύονται οι Πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς που εκδηλώθηκε σε βυτιοφόρο στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, με επιχειρησιακή ανταπόκριση συνολικά 42 Πυροσβεστών με 17 βυτιοφόρα οχήματα καθώς συνδράμουν δύο ελικόπτερα. Συντονισμό των δυνάμεων, ενεργεί από αέρος με ελικόπτερο Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στο έργο κατάσβεσης φωτιάς (1806-11.40) σε βυτιοφόρο έμφορτο με προπάνιο, επί της Παναγίας Φανερωμένης στα Νεόκτισα Ασπροπύργου, επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 27 Πυροσβέστες και 9 βυτιοφόρα οχήματα.

Λόγω των επικίνδυνων υλικών και την εξέλιξη της φωτιάς, εκκενώνεται προληπτικά η ευρύτερη περιοχή στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, ενώ με ενεργοποίηση του “112” λόγω επαπειλούμενου κινδύνου πρόκληση έκρηξης, οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν ενημέρωση να παραμείνουν στα σπίτια τους, μακριά από παράθυρα στο ενδεχόμενο να σπάσουν και να προκαλέσουν τραυματισμό.