Εξωδικαστικός συμβιβασμός και έγγραφη συγνώμη στον Ειδικό Φρουρό, για τη Σάσα Σταμάτη

Στο Μονομελές Αυτόφωρο Πειραιά με εξωδικαστικό συμβιβασμό, η Σάσα Σταμάτη ζήτησε εγγραφως συγνώμη απο τον Ειδικό Φρουρό.
screenshot_20160914-161504
Με την εγγραφη συγγνώμη της Σάσας Σταμάτη  προς τον Ειδικό Φρουρό και την ανάκληση της μήνυσης για εξύβριση σε βαρος της απο τον ενστολο, έληξε η δικαστική αντιδικία με αφορμή το επεισόδιο που προκάλεσε η συμπεριφορά της Δημοσιογράφου   (14/09) σε βάρος του σκοπού Αστυνομικού, εξω απο το Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεατρου Πειραιά.

Η εκδίκαση της υποθεσης, ειχε προσδιοριστει για την Πέμπτη  (15/08), έλαβε ωστόσο αναβολή για την επομένη- Παρασκευή (16/09). Ενωπιον της Έδρας, η Σάσα Σταμάτη, υποστήριξε, “σέβομαι ολα τα παιδιά της Αστυνομίας” και ζήτησε συγγνώμη απο τον Ειδικό Φρουρό, ενω νωριτερα ειχε αποδώσει σε “παρεξήγηση” το περιστατικό.

Απο την πλευρα του ο Ειδικός Φρουρός , στην κατάθεσή του ανέφερε ότι έγινε αποδέκτης υβριστικών χαρακτηρισμών απο τη Δημοσιογράφο. “Κάνω μια δουλειά η οποία απαιτεί και πρέπει να εχει σεβασμό” ανέφερε ο Αστυνομικός, καθώς επεσήμανε ότι αισθάνθηκε ντροπή για τη στολή που φοράει, σημειώνοντας για τη Δημοσιογράφο, οτι: «δεν έχει δικαίωμα να αποκαλεί έτσι έναν ένστολο». Θέση για το περιστατικό με ανακοίνωσή του ειχε πάρει και το ΣΕΦΕΑΑ.

Με τη διαβεβαιώση και των δυο πλευρών οτι το συμβάν θεωρείται λήξαν, ο Ειδικος Φρουρος ενωπιον της Έδρας αποδεχθηκε την εγγραφη συγνώμη της Σάσας Σταμάτη και προχώρησε στην ανάκληση της μήνυσης του για εξύβριση, με την υπόθεση να μην οδηγείται σε ακροατήριο. Η Δημοσιογραφος αφεθηκε ελεύθερη, “ελλείψει δόλου” οπως διατυπώθηκε απο την Έδρα.