Διακοπές στο Λουτράκι η 27άχρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ για την οποία είχε δηλωθεί εξεφάνιση- Μετέφερε $30.οοο μαζί της

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση ύστερα από δήλωση εξαφάνισης της φοιτήτριας της ΑΣΟΕΕ Μαρίας Νέστορα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 27 Αυγούστου. Εντοπίσθηκε να βρίσκεται σε διακοπές στο Λουτράκι.

Η Μαρία Νεστορα, σε φωτογραφία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι γονείς της

Αίσιο τέλος και πολλά ερωτήματα προέκυψαν, κατά την ανεύρεση της, και τα οποία θα κληθεί να διευκρινίσει η νεαρή φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ Μαρία Νέστορα, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση από την οικογένειά της, από τις 27 Αυγούστου.

upl57dc0d2c855f6

Tην 27άχρονη αναγνώρισε (16/09- 09.30) καθαρίστρια του ξενοδοχείου «Πετίτ» στο Λουτράκι. Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, και ύστερα από δακυλοσκοπική ταυτοποίηση, επιβεβαιώθηκαν τα στοιχεία της και ενημερώθηκε η οικογένειά της, με τη τη νεαρή φοιτήτρια, μόλις της εξήγησαν γιατί τη ψάχνουν, να δηλώνει έκπληκτη, «Κάνω διακοπές, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα!».

Ο πατέρας της 27άχρονης, μαζί με φίλο του, γιατρό στο επάγγελμα, και ψυχολόγο από το “Σισμανόγλειο”, μετέβησαν στο Λουτράκι, προκειμένου να τη συναντήσουν.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ως τώρα πληροφορίες, η εξαφάνιση της 27άχρονης, αφήνει πολλά ερωτήματα, καθώς κατά τη φυγή της, είχε στην κατοχή της χρηματικό ποσό ύψους περίπου $30.000, το οποίο ανηκε στους γονείς της. Η νεαρή φοιτήτρια, φέρεται να υποστήριξε ότι πήρε τα χρήματα, για να τα “ασφαλίσει”.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, η 27άχρονη, φέρεται να είχε συνοδό κατά τη φυγή της από το σπίτι, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν -μέχρι στιγμής- διακριβωθεί. Οι Αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης εξαφάνισης της 27άχρονης φοιτήτριας, έχουν λάβει καταθέσεις από γείτονές της, στη Νέα Σμύρνη, οι οποίες ανέφεραν ότι το τελευταίο διάστημα πριν την εξαφάνισή της έβλεπαν έναν άνδρα να την επισκέπτεται συχνά στο διαμέρισμά της.

Η νεαρή φοιτήτρια, δεν έχει δώσει ακόμα κατάθεση, ωστόσο αναμένεται ενώπιον και ειδικών συνεργατών- ψυχολόγων – της ΕΛΑΣ, να ερωτηθεί σχετικά με τη μεταφορά του χρηματικού ποσού καθώς και αν γνώριζε ότι είχε δηλωθεί από την οικογένειά της εξαφάνιση, στα στοιχεία της. Ενω εξετάζεται η φυγη της 27άχρονης να ηταν εκκουσια. Στο ενδεχόμενο που προκύψει ότι γνώριζε τις αναζητήσεις για τον εντοπισμό της και δεν εμφανίστηκε, από το νόμο ενδέχεται να κατηγορηθεί για άσκοπη κινητοποίηση των Αρχών.

Η 27άχρονη φοιτήτρια, μια μέρα πριν εξαφανιστεί, είχε αναφέρει στη μητέρα της, ότι “έπρεπε να τακτοποιήσει μια δουλειά” και να μην ανησυχεί αν δεν έχει νέα της.

Σύμφωνα με τη μητέρα της νεαρής φοιτήτριας, το τελευταίο διάστημα, είχε παρατηρήσει αλλαγές στη συμπεριφορά της κόρης της. Παραμελούσε την εμφάνισή της και φαινόταν φοβισμένη και κλεισμένη στον εαυτό της. Υποστήριζε ότι την παρακολουθούσαν μέσω διαδικτύου και λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή της, απενεργοποίησε την προσωπική της σελίδα στο Facebook και το κινητό της τηλέφωνο.

Στις 27 Αυγούστου,  η μητέρα της, κατέθεσε στις Αρχές, είχε παέι στο super market και όταν επέστρεψε στο σπίτι η 27άχρονη φοιτήτρια, είχε φύγει..

Για την υπόθεση με Εισαγγελική παραγγελία, έχει ζητηθεί άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, και διάταξη έρευνας στα αρχεία του ηλεκτρονικού της υπολογιστή, καθώς και στο λογαριασμό της στο Facebook, τα αποτελέσματα αναμενονται εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Ο πατέρας της, είχε δηλώσει ότι απέστειλε το laptop της κόρης του σε τεχνικούς στην Ολλανδία, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι δεχόταν κακόβουλα απειλητικά μηνύματα. Όλα τα στοιχεία σε συνδιασμό με την κατάθεση της Μαρίας Νέστορα, αναμένεται να αξιολογηθούν και να προσδιορίσουν τις ακριβείς συνθήκες της υπόθεσης.