Έκτορας Κουφοντίνας: “Ας συλλάβουν κι έμενα που ‘μαι απόλυτα σύμφωνος με αυτή τη δήλωση κι αλληλέγγυος στο Φιλιππάκη”

Ο γιος του κατάδικου τρομοκράτη της 17Ν, υπερθεματίζει δηλώνει αλληλέγγυος και επαναδιατυπώνει τη θέση, του Ειδικού Γραμματέα της ΕΣΗΕΑ.

Ηταν πριν κάποιους μήνες , όταν το ΔΕ της ΕΣΗΕΑ, παραχώρησε την αίθουσα εκδηλώσεων στο Μέγαρο της οδού Ακαδημίας για τη βιβλιοπαρουσίαση των πεπραγμένων της Τρομοκρατικής Οργάνωσης 17Ν, με την υπογραφή του εκτελεστή κατάδικου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα. Ακολουθησαν ένονες αντιδράσεις από το Δημοσιογραφικό και πολιτικό κόσμο καθώς και συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας, ωστόσο η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Είναι το πρώτο παιδί τρομοκρατών που γεννήθηκε στην Ελλάδα. Ο γιος του Σάββα Ξηρού και της Αγγελικής Σωτηροπούλου, γνώρισε και θεωρεί πατέρα του, ενω φερει το επίθετο του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο Έκτορας Κουφοντίνα, έντονα πολιτικοποιημένος στις θέσεις που ακολουθεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας, το μεσημέρι της Κυριακής (28/05-15.51) – με αφορμή την ανυπόστατη όπως αποδείχθηκε σύλληψη Φιλιππάκη– με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα υπερθεματίζει και στηρίζει ως “απόλυτα συμφωνος με αυτή τη δήλωση και αλληλέγγυος στο Φιλιππάκη

Προκλητικά μεταξύ άλλων ο γιος του τρομοκράτη της 17Ν, Έκτορας Κουφοντίνας, επαναδιατυπώνει τη θέση, “δε θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα και αρκετών άλλων ακόμα”, χωρίς να.. υπεκφεύγει.

Έκτορας_Κουφοντινας

Ακόμα κι όταν διαδικτυακοί “ομοϊδεάτες” του 27άχρονου τον ενημέρωσαν για την ψευδή αναπαραγωγή της σύλληψης του δημοσιογράφου, σχολίασε, “Δεν πειράζει, εμένα το σχόλιό μου ισχύει” και συμπλήρωσε στη συνέχεια, “Όπως και να ‘χει προσωπικά ούτε θα με χαλούσε να έσκαγε μια βόμβα στα πόδια αρκετών ακόμα αλλά και δεν αργεί η στιγμή που θα ξεκινήσουν να μας συλλαμβάνουν ακόμη και για δηλώσεις, οπότε ας προετοιμαστούμε ψυχολογικά”.

Ωστόσο, λίγο αργότερα η διαχειριστική ομάδα της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, δέχθηκε αναφορές για την επίμαχη δημοσίευση και την απομάκρυνε από το προφίλ του συγκεκριμένου χρήστη. Αυτη η ενέργεια της διαχείρισης, προκάλεσε την αντίδραση του Έκτορα Κουφοντίνα, κι επανήλθε με νεότερη ανάρτηση (29/05-22.51), «Καταγγέλλω το facebook που διέγραψε τη δημοσίευσή μου για τον Φιλιππάκη, τον Παπαδήμο και τον Στουρνάρα».

Έκτορας_Κουφοντινας

 Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε στην ανάρτησή του, «Ζητώ συγγνώμη από τις εφημερίδες που με αναδημοσιεύσαν, καθώς και από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος που πλέον δεν έχει υλικό να δουλέψει. Να τα βρείτε με το facebook. Εγώ δεν έκανα τίποτα».Έκτορας_Κουφοντίνας