“Καμία Αστυνομική Υπηρεσία, δεν έχει συλλάβει το Δημοσιογράφο Γιώργο Φιλιππάκη”

Καμία σύλληψη για το Δημοσιογράφο Ειδικό Γραμματέα της ΕΣΗΕΑ, Γιώργο Φιλιππάκη, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ και το δικηγόρο του.

“Μόλις με συν’ελαβαν” ήταν η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη (28/05-01.20) στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media και τα σχόλια και οι κοινοποιήσεις έφτασαν σε τριψήφιο αριθμό. Δημοσιεύματα αναπαρήγαγαν άρθρα με τίτλο “συνελήφθη ο Δημοσιογράφος- Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ”.

Από επικοινωνία του nantiaReport με Αστυνομικές Υπηρεσίες Ασφάλειας και τη ΔΗΕ, καθώς και τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ, διαψεύδεται η οποιαδήποτε σύλληψη του δημοσιογράφου με εμφατικό τρόπο, ‘Καμία Αστυνομική Υπηρεσία δεν έχει συλλάβει το Δημοσιογράφο Γιώργο Φιλιππάκη”, επισημαίνουν. Ενω την ίδια εκδοχή -οτι δεν εχει συλληφθεί- υποστηρίζει  και ο δικηγόρος του Δημοσιογράφου, Γιάγκος Λαμπίρης.

Είχε προηγηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (27/05) άμεση αντίδραση από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ύστερα από την προσφυγή του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για ακραια σχόλια χρηστών του διαδικτύου σε βάρος του.