Εξάρχεια: Αλγερινός αφέθηκε ελεύθερος από τον Εισαγγελέα, με τον καταζητούμενο ομοεθνή του Saraf, και συνεργούς τους, λήστεψαν Γερμανό τουρίστα

Επιτέθηκαν με βία, χτυπησαν και λήστεψαν Γερμανό τουρίστα, η οργανωμένη ομάδα των Αλγερινών μεταξύ των οποίων ο 22άχρονος καταζητούμενος Αλγερινός Saraf, και ο βίαιος Αλγερινός Alis

Επιδεικνύουν υπέρμετρη άσκηση βίας, αφαιρνούν τιμαλφή και προσωπικά αντικείμενα των ανυποψίαστων θυμάτων που επιλέγουν και όσο παραμένουν ασύλληπτοι, προστίθενται στην εγκληματική δραστηριότητα της εγκληματικής ομάδας των ΑλγερινοΜαροκινών, που δρουν στα Εξάρχεια, ληστρικές επιθέσεις.

Στην καταγγελία του, Γερμανός τουρίστας, ο οποίος είχε μόλις αποβιβαστεί από ΤΑΧΙ μετά την άφιξή του στο Ελ.Βενιζέλος, περιγράφει την αιφνιδιαστική βίαιη επίθεση που δέχθηκε στην οδό Σολωμού, τα ξημερώματα (19/11) από οργανωμένη ομάδα Αλγερινών. Όπως κατήγγειλε ο τουρίστας, οι αλλοδαποί τον ξυλοκόπησαν άγρια και του αφαίρεσαν το πορτοφόλι με χρηματικό ποσό περίπου €300 τη VISA και τα επίσημα ταξιδιωτικά του έγγραφα καθώς του απέσπασαν και τις δύο βαλίτσες του, σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλε στο ΤΑ Εξαρχείων, περιείχαν προσωπικά του αντικείμενα η αξία των οποίων ξεπερνά τα €10.000.

Στις φωτογραφίες που επέδειξαν στο θύμα οι Αστυνομικοί αναγνώρισε τον 22άχρονο καταζητούμενο Αλγερινό Saraf  ως ένα από τους δράστες της σε βάρος τους ληστείας. Συμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, χαρακτηρίζεται επικίνδυνος και βίαιος κακοποιός, σε κάθε σύλληψή του, δηλώνει ψευδή στοιχεία ως ανήλικος 14ετών ενώ κάθε φορά που παραπέμπεται αφήνεται ελεύθερος.

Στην εγκληματική ομάδα των Αλγερινών, αναγνωρίστηκε ως δράστης της επίθεσης από το Γερμανό, ο βίαιος επίσης ψηλόλιγνος Αλγερινός, που ακούει στο όνομα Alis. Σύμφωνα με πηγές του NantiaReport.gr, είχε συλληφθεί και παρέμενε κρατούμενος από το μεσημέρι της Κυριακής (17/11) για ληστεία από κοινού με ομοεθνείς συνεργούς του, στο ύψος του Μουσείου, σε βάρος Ιρανού, ο οποίος τον συγκράτησε και τον παρέδωσε στους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που κλήθηκαν στο σημείο, μέχρι την παραπομπή του την επόμενη ημερα στο αυτόφωρο. Από τον Εισαγγελέα, του ορίσθηκε ρητή δικάσιμος, και αφέθηκε ελεύθερος, το μεσημέρι της Δευτέρας (18/11) ενώ το ίδιο βράδυ, από κοινού με τους συνεργούς του, συνεχισαν την εγκληματική τους δράση, σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών και τουριστών διερχόμενων από την περιοχή των Εξαρχείων, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δύο Αλγερινοι, από κοινού με ομοεθνείς τους και Μαροκινούς συνεργούς του, περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία της της Υποδιεύθυνσης Ασφαλειας Αθηνών, ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης με τους ΑλγερινοΜαροκινούς που ενεργούσαν κλοπές και ληστείες σε βάρος ανυποψίαστων πεζών και κλοπές από σταθμευμένα οχήματα, με την έρευνα της Ασφάλειας να είναι σε εξέλιξη.

Παρά τις αναζητήσεις οι δράστες της ληστείας σε βάρος του Γερμανού, δεν εντοπίστηκαν.