Δυτική Αττική: Καταγγέλλει απόπειρα βιασμού 17άχρονη μαθήτρια

Η περιγραφή της 17άχρονης, για την επίθεση που δέχθηκε στη Δυτική Αττική, με το δράστη να επιχειρεί να τη βιάσει, ενώ πήγαινε στη Σχολή χορού .

Πίσω από αστυνομικό τμήμα της περιοχής, η 17άχρονη καταγγέλλει σε βάρός της επίθεση από άγνωστο άνδρα, ενώ πήγαινε στη Σχολή χορού που παρακολουθεί μαθήματα Η επέμβαση παρέας διερχόμενων εφήβων, επέτρεψαν στην έφηβη να διαφύγει και να καταφύγει στη Σχολή χορού που ήταν κοντά ενώ άμεσα ενημέρωσε τη μητέρα της και την Αστυνομία.

Η μαθήτρια περιγράφει, «Με άρπαξε και προσπάθησε να με βιaσει»«Μου πιάνει το χέρι ένας άγνωστος άνθρωπος, με τραβάει και μετά αρχίζει να με χαϊδεύει, γενικά να κάνει διάφορες κινήσεις. Με κρατούσε με το ένα του χέρι κυκλικά πάνω από το στήθος μου, για να μη φύγω. Έκανα προσπάθειες να ξεφύγω, αλλά ήταν αδύνατο. Σκοπός του ήταν να μου κατεβάσει την φόρμα».

Ο δράστης μιλούσε ελληνικά, «αλλά με μια ιδιαίτερη προφορά. Είχα παγώσει, δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά μετά φώναξα, η αλήθεια είναι δύο, τρεις φορές, αλλά δεν ήταν τόσο δυνατή η φωνή μου, ώστε να ακουστεί. Πανικοβλήθηκα πολύ εκείνη την ώρα».

Σοκαρισμένη και η  μητέρα της 17άχρονης, ανφέρει, «Βρήκα το παιδί μου σε άθλια κατάσταση στη σχολή χορού που πηγαίνει. Μετά πήγαμε στο τμήμα της περιοχής για να κάνω την καταγγελία. Την επόμενη ημέρα το πρωί έλαβα ένα τηλέφωνο από τη ΓΑΔΑ, ότι η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή. Κάναμε αναγνώριση. Το παιδί αναγνώρισε έναν από όλους όσους είδε. Το μόνο που μου είπαν, που μπόρεσαν να μου πουν, είναι ότι είναι Έλληνας Μουσουλμάνος ο κύριος. Βρήκαν σε χρόνο ρεκόρ υλικό από κάμερες. Πλέον δεν την αφήνουμε να πηγαίνει πουθενά μόνη της, όπως την αφήναμε».

__________________

* με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Star