Εξάρχεια: Τον ψάχνουν ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης, και με συνεργό του λήστεψε και τραυμάτισε Πορτογάλους

Κατ επάγγελμα κακοποιός, δηλώνει κάθε φορά που συλλαμβάνεται 14ετών, οδηγείται στην Εισαγγελία και αφήνεται ελέυθερος και συνεχίζει την παραβατική δράση του.

Περιλαμβάνεται στην ογκωδέστατη δικογραφία της της Υποδιεύθυνσης Ασφαλειας Αθηνών, ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης με τους ΑλγερινοΜαροκινούς που ενεργούσαν κλοπές και ληστείες σε βάρος ανυποψίαστων πεζών και κλοπές από σταθμευμένα οχήματα, με την έρευνα της Ασφάλειας να είναι σε εξέλιξη, τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/11) ταυτοποιήθηκε για μια ακόμα ληστεία.

Σύμφωνα με την καταγγελία στο ΤΑ Εξαρχείων, των δύο Πορτογάλων, που διαμένουν στα Εξάρχεια, καθώς ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, δύο αλλοδαποί, στη συμβολή της Θεμιστοκλέους με την Πανεπιστημίου, στα Εξάρχεια, τους λήστεψαν και τους τραυμάτισαν. Όπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς, τα θύματα της ληστείας, οι δύο έγχρωμοι αφρασιάτες, τους ακινητοποίησαν, και με φραστική απειλή τους ζήτησαν κινητά και πορτοφόλια. Στην αντίσταση που προέβαλαν, με μαχαίρια που είχαν στην κατοχή τους, τραυμάτισαν στον έναν στο δεξί πόδι και τον δεύτερο στην πλάτη. Τα θύματα, αν και τραυματίες, απομακρύνθηκαν τρέχοντας, μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και στη συνέχεια κατήγγειλαν τη σε βάρος τους επίθεση στην Αστυνομία.

Στις φωτογραφίες που τους επέδειξαν οι αστυνομικοί του ΤΑ Εξαρχείων, αναγνώρισαν στα στοιχεία του 22άχρονος Αλγερινού που ακούει στο όνομα Saraf, τον ένα από τους δράστες της σε βάρος τους ληστείας.

Συμφωνα με πηγές του NantiaReport.gr, ο 22άχρονος Αλεγρινός, ειναι ιδιάιτερα γνωστός στα Εξάρχει για το θράσσος και την επικινδυνότητά του ως κακοποιός, ενώ ο ίδιος «κόμπαζε» στις πιάτσες , για την ικανότητά του να δηλώνει ψευδή στοιχεία και ανήλικος, καθε φορά που του περνουσαν χειροπέδες οι αστυνομικοί.

Ο Αλγερινός Saraf, από κοινού με τους συνεργούς του, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ΑλγερινοΜαροκινών, έχουν ως μέσο βιοπορισμού τις κλοπές και τις ληστείες, καθως δεν έχουν εργαστεί ποτέ. Έχουν συλληφθεί ο καθένας τους, περισσότερες από 200 φορές για ληστές του δρόμου και κλοπές και κυκλοφορούν ελεύθεροι. Οταν οι Αστυνομικοι προχωρούσαν στη σύλληψή τους, δήλωναν ψευδώς διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας, και ημερομηνίες γέννησης- πάντα ανήλικοι και γεννημένοι την 01/01 του έτους- επικαλούμενοι παράλληλα διάφορες εθνικότητες και διεύθυνση κατοικίας, ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα ταυτοποίησής τους, στο εύρος των εγκληματικών τους δράσεων .