Εξάρχεια: Ενέδρα σε ζευγάρι Αλβανών σε ξεκαθάρισμα υποθέσεων ναρκωτικών- Αλβανοί οι δράστες

Αιματηρό επεισόδιο, με ξύλοδαρμός Αλβανού και απόπειρα αρπαγής της συνοδού του, σε ξεκαθαρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας.

Τρεις κουκουλοφόροι, επιτέθηκαν (05/02-03.10) σε νεαρό Αλβανό και τη σύντροφο του, κινούμενοι πεζή επι της Αυτοκρατόρων Αγγέλων στη συμβολή της με την Αλεξάνδρας. Οι δράστες ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι τον Αλβανό, και επιχείρησαν να απομακρύνουν βίαια την κοπέλα.

Στις εκκλήσεις σε βοήθεια του Αλβανού, πλήρωμα της ΟΠΚΕ σε περιπολία, καταδίωξε τους κουκουλοφόρους και συνέλαβε έναν εκ των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές οι κουκουλοφόροι επίσης Αλβανοί.

Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του συλληφθέντα στο ΤΑ Εξαρχείων, ο συλληφθείς είναι Αλβανός, σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες, ενώ έχει απελαθεί τεσσερις φορές από τη χώρα και πάντα επέστρεφε στην Ελλάδα. Ο ίδιος ταυτοποιήθηκε ως δράστης επίθεσης (28/01) όταν από κοινού με ομοεθνή του, τραυμάτισε με μαχαίρι νεαρό φοιτητή για να τον ληστέψουν. Αναγνωρίστηκε από το θύμα ενώ αποτυπώματα του είχαν προκύψει και σε οχήματα που είχαν διαρρήξει.

Ο Αλβανός ληστής, με την ποινική δικογραφία παραπέμφθηκε (05/02) στον Ανακριτή ενώ οι η έρευνα των Αστυνομικών της Ασφάλειας Εξαρχείων εκτείνεται  ώστε να εξακριβωθεί τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες υποθέσεις εμπορίας ναρκωτικών και ληστείες στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.