Δημοσιοποίηση στοιχείων του 25άχρονου – Κρίθηκε προφυλακιστέος για τρεις βιασμούς και έξι απόπειρες (video)

Με σχετικής Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του 25άχρονου και βίντεο από τις επιθέσεις του.

Είναι ο ΣΤΑΜΟΣ Αναστάσιος- Θεοδόσιος του Ιωάννη και της Αικατερίνης, γεννηθέντα την 22-2-1992 στην Αθήνα. Κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, κατηγορούμενος για τρεις βιασμούς και έξι απόπειρες σε βάρος νεαρών γυναικών, οι οποίες κυκλοφορούσαν ασυνόδευτες με κολάν και τακουνια. Συνελήφθη απο Αστυνομικούς του Τμήματος Αμπελοκήπων (18/12) σε απόπειρα επίθεσης σε βάρος διερχόμενης γυναίκας στην περιοχή του Παίδων.

FB_IMG_1513963925741

Παραλληλα, με την ίδια διάταξη, δημοσιοποιείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας στο οποίο έχει αποτυπωθεί ο τρόπο δράσης 25άχρονου Αναστάσιου- Θεοδόσιου Στάμου, κατηγορούμενου για βιασμούς κατ΄εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού.

Η δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του κατηγορούμενου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Έκκληση προς τους πολίτες που αναγνωρίζουν τον 25άχρονο και σχετικά με τη δραση του, απευθύνει η ΕΛ.ΑΣ, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.