Σμίνθη Ξάνθης: Σκότωσε τη 18άχρονη κόρη του και ενήργησε αυτοχειρία

Νεκρή εντόπισαν τη 18άχρονη και τον 49άχρονο πατέρα της, στη Σμίνθη Ξάνθης. Δράστης και αυτόχειρας ο πατέρας της, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα ψυχικής υγείας.

cb2776_1

Η 18άχρονη εντοπίσθηκε νεκρη στο σπίτι της οικογένειας, με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι, ενώ σε παρακείμενο δάσος, με αιματηρά εντυπώματα στα χέρια, εντοπίσθηκε σε αυτοσχέδια αγχώνη, ο 49άχρονος πατέρας της.

Ο 49άχρονος Μουσουλμάνος, στα Πομακοχώρια, απο τη Σμίνθη νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική Αλεξανδρούπολης και ειχε λαβει τριήμερη άδεια, καθως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Σε ιδιόχειρο σημείωμα ο δράστης και αυτόχειρας, ομολογεί την πράξη του, και παραθέτει ως ισχυρισμό ότι προχώρησε στη δολοφονία της κόρης του καθώς είχε σχέσεις με νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που ο ίδιος δεν ενέκρινε.

Βίαιος θάνατος αναφέρει ο Ιατροδικαστής

Ο Ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης κατά τη νεκροψία στα δύο πτώματα, διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι. Όπως σημειώνει ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος. Ωστόσο για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου αναμένεται  η νεκροτομή.

Σε ψυχολογική υποστήριξη βρίσκονται οι 4 αδελφές της 18άχρονης, η οποία ήταν η μικρότερη κόρη, και ζούσε με τον πατέρα της ενώ η μητέρα τους έχει πεθάνει αρκετά χρόνια νωρίτερα.