Προφυλακιστέος ο 25άχρονος, κατηγορούμενος για εννέα επιθέσεις, μεταξύ των οποίων τρεις βιασμοί

Προφυλακίστηκε ο 25άχρονος που πραγματοποιούσε επιθέσεις στο Παγκράτι και τους Αμπελοκήπους, κατηγορούμενος για τρεις βιασμούς και έξι απόπειρες σε βάρος γυναικών.

Επιχείρησε κλαίγοντας να πείσει την Εισαγγελέα και Ανακρίτρια ότι δεν είχε πρόθεση να βλάψει στις γυναίκες και η… «βλακεία του μυαλού του» όπως χαρακτηριστικά ισχυρίζεται –  τον οδήγησαν σε βίαιες επιθέσεις σε νεαρες γυναίκες ντυμένες με κολάν και τακουνια.

Έξω από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων, ανέμενε τη μεταγωγή του 25άχρονου,  ο πατέρας του, ωρολογοποιός που διαθέτει κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μονολογούσε προς τους Αστυνομικούς «ήταν ένα παιδί, που δεν του έλειπε τίποτα…».

«Το πρωινά δούλευε ως προγραμματιστής σε εταιρία διανομής φαγητού μέσω ίντερνετ και ερχόταν τα απογεύματα και βοηθούσε και στο μαγαζί» ανέφερε ο πατέρας του 25άχρονου χωρίς να μπορεί να κατανοήσει τις ενέργειες του γιου του.

Ο 25άχρονος, ζήτησε την κατανόηση των δυο Δικαστικών.

-Εισαγγελέας: «Πώς έκανες τέτοιο πράγμα;».

-Δράστης: «Από βλακεία του μυαλού μου. Σας παρακαλώ μην με βάλετε φυλακή, θα τρελαθώ! Αφήστε με και αύριο κιόλας θα πάω στον γιατρό για να δω τι μου το προκάλεσε όλο αυτό».

-Εισαγγελέας: «Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα σας αφήσω να πάτε στον γιατρό. Έχετε αντιληφθεί πώς αισθάνονταν όλες αυτές οι γυναίκες τη στιγμή που τις κακοποιούσατε;».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 25άχρονος, επιτέθηκε συνολικά σε εννέα γυναίκες προκειμένου να τις θωπεύσει, ενώ ο συνήγορος του προτίθεται να καταθέσει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.