Ποινική Δίωξη για βιασμό και παραπέμφθηκε στον Ανακριτή ο 25άχρονος για τις επιθέσεις σε νεαρές γυναίκες

Σε βαθμό κακουργήματος ο Εισαγγελέας άσκησε Ποινική Δίωξη για βιασμό και παρέπεμψε στον Ανακριτή τον 25άχρονο, για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

«Για καφρίλα ήταν όλο.. για πλάκα.. Δεν ήταν βιασμός, ίσως σεξουαλική παρενόχληση.. Μου αρέσουν οι ωραίες γυναίκες και δε βρίσκω πού είναι το κακό σε ό,τι έκανα. Και τελειώνετε γρήγορα για να φύγω να πάω στη δουλειά μου…» φέρεται να ισχυρίστηκε  στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμπελοκήπων ο 25άχρονος σε ερώτηση γιατί έκανε τις επιθέσεις στις γυναίκες.

Είχε προηγηθεί η κατηγορηματική άρνηση των αποδιδομενων σε βάρος του κατηγοριών, πριν την κυνική του ομολογία, «..γιατί να επιτεθώ σε γυναίκες έχω κοπέλα. Επίσης έχω μια αδελφή και θα σκότωνε όποιον τολμούσε να την πειράξει». Ο ίδιος, φέρεται να υποστήριξε ότι βρέθηκε στην περιοχή όπου συνελήφθη, καθώς διαμένουν δύο γυναίκες τις οποίες κατονόμασε και με τις οποίες διατηρούσε επαφές, ωστόσο στην επισήμανση των Αστυνομικών ότι η πορεία που ακολούθησε ήταν αντιδιαμετρικά αντίθετη από τη διεύθυνση που τους παρέθεσε, ισχυρίστηκε ότι “ήθελα να πάρω αερα”, και για την κουκούλα στο πρόσωπο του αν και στην περιοχή μετέβη με όχημα, δήλωσε ότι “θα πήγαινα βόλτα τη φίλη του με δίκυκλο “.

https://youtu.be/twlKCHs0Pxg

Στις επτά επιθέσεις μεσα σε ενα μηνα, που έχουν ταυτοποιηθεί, σε Παγκράτι και Αμπελόκηπους -προέκυψαν καταγγελιες- μετά τη δημοσιοποίηση της σύλληψης του- για δράση του 25άχρονου στου Ζωγράφου και στο Σύνταγμα.

Ήταν το “χαρακτηριστικό” του βάδισμα και η εξωτερική κίνηση των χεριών του, σε όλες τις περιγραφές και τις αποτυπώσεις του σε βιντεοληπτικό υλικό, που έδωσαν στην ομάδα των Αστυνομικών που τον αναζητούσαν κατεύθυνση για να τον εντοπίσουν.

Ο νεαρός άντρας παραμόνευε και εντόπιζε ασυνόδευτες γυναίκες με κολάν και τακούνια. Αφού τις “ξεχώριζε” ως αντικείμενο του πόθου του, παραμονευε και στη συνέχεια πραγματοποιούσε την επίθεση.

Με αμφίεση απαράλλαχτη σε όλες τις ταυτοποιημένες επιθεσεις – με μαύρη φόρμα, λευκά αθλητικά παπούτσια και κόκκινη μπλούζα (φουτερ) με λευκα γράμματα- στο πρόσωπό του  μισοκαλυμένα τα χαρακτηριστικά του, με μαύρο κασκόλ, αιφνιδίαζε τις νεαρές γυναίκες.

Πλησίαζε χωρίς να γίνει αντιληπτός, έπιανε το λαιμό και από τα πόδια έριχνε στο οδόστρωμα τα θύματά του, με βίαια σεξουαλικά κίνητρα

Την υπόθεση χειρίστηκε η Διοικητής της Ασφαλείας Αμπελοκήπων και η ειδική ομάδα των Αστυνομικών που είχαν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, “έβγαιναν” για αναζητήσεις του δράστη των επιθέσεων, μετά τις 23:00μμ, με τη συνδρομή γυναίκας Αστυνομικού ντυμένη με κολάν και τακούνι, χαρακτηριστικά που “μαγνήτιζαν” το δράστη των επιθέσεων.

Οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν (19/12) τον 25άχρονο, στην περιοχή του Νοσοκομείου Παίδων, ενώ είχε εντοπίσει το επόμενο θύμα του- νεαρή συνοδευτη γυναίκα ντυμένη με εφαρμοστό παντελόνι. Οι Αστυνομικοί τον αιφνιδίασαν και τον ακινητοποίησαν με τον 25άχρονο να φωνάζει ότι …”τον κλέβουν” για να προκαλέσει αναστάτωση.

Νεαρή γυναίκα θύμα επίθεσης του, τον αναγνώρισε και ο δράστης ομολόγησε

Σε κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε σε κάποιες από τις επιθέσεις και είχαν περιγράψει τα θύματα του. Με τη  ποινική δικογραφία σε βάρος του, ο 25άχρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.