ΔΕΘ: Με “μαχητικές” αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, και selfie ..μικρή η συμμετοχή στο προσκλητήριο- Σχόλια για συνδικαλιστικές.. απουσίες

Παρουσία της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της ΕΛΑΣ, την πολιτική ζωη, αλλά και απουσίες που ..σχολιάστηκαν, τελέστηκαν τα εγκαίνια των Πληροφοριακών Κέντρων της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος στην 81η ΔΕΘ.

Με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη, του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτου Φιλιππάκου, του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα  του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα και τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Ιωάννη Καρατζιά τα εγκαίνια των Πληροφοριακών Κέντρων της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος στην 81η ΔΕΘ. Παρόντες επισης, ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος,  Αντιστράτηγος Μιχαλης Καραμαλακης ο Γενικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης ο Νικος Μπαντουβάκης, καθώς και οι Γενικοί των Περιφερειακών Διευθύνσεων Αστυνομίας. 

Στο περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ ξεναγήθηκαν, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Ενω αίσθηση προκαλεσε το “περασμα” του Παναγιώτη Ψωμιαδη με το μηχανάκι του απο το χωρο της ΔΕΘ, και το περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο αποχώρησε πριν την άφιξη του Υπουργού ..και δεν επέστρεψε.

screenshot_20160911-051307

Μεταξύ των ενστόλων, σχολιάστηκε έντονα η απουσία του προέδρου της Ομοσπονδίας των ενστόλων, Γρηγόρης Γερακαράκου. “Εκπροσωπώντας την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) έπειτα από επίσημη πρόσκληση -για πρώτη φορά του αστυνομικού συνδικαλιστικου κινήματος-, μαζί και με τους υπόλοιπους συνδικαλιστικούς και παραγωγικούς φορείς της χώρας, στην καθιερωμένη ομιλία των εγκαινίων της ΔΕΘ”.. ανέφερε ο ειδικός γραμματέας της Ομοσπονδίας των ενστολων της ΕΛΑΣ για την παρουσία υστερα της αντιπροσωπείας τους.

Κατά τα άλλα, πολλές selfie και “μαχητικές” αναρτήσεις συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ σε έκφραση δυσαρέσκειας για τις μισθολογικες περικοπές που τους έχει επιβάλει η κυβέρνηση και τη μη εκτέλεση της απόφασης του ΣτΕ απο το Οικονομικών.