Δάφνη: Γειτόνισσα είχε καλέσει την Αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία- «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω»

Η παθολογική ζήλια για την 31χρονη σύζυγο του, υποστήριξε ότι ήταν αφορμή για το έγκλημα που διέπραξε ωστόσο γειτόνισσα, είχε καλέσει για ενδοοικογενειακή βία την αστυνομία χωρίς να έχει ανταποκριθεί

Όπως σχολίασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η γειτόνισσα της οικογένειας από την Αλβανία,  στις 11 Ιουλίου είχε καλέσει την Αστυνομία καταγγέλοντας ενδοοικογενειακή βία, χωρίς ωστόσο να υπάρξει  ανταπόκριση.

«Σήμερα το βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα, που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν την Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά, δεν μπήκαν καν στον κόπο να κατέβουν, άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν! Δεν έκανα καταγγελία για κορωνοπάρτυ αγαπημένη Ελληνική Αστυνομία. Σας κάλεσα ενώ είχε θυρυβηθεί μέχρι και η διαχειρίστρια. Όχι άγχος παίδες,  μόνο τα πτώματα μετράνε τηλεοπτικά. Όταν τη σφάξει λοιπόν, θα ενημερώσω πρώτα κανα κανάλι για να σας φωνάξουν».

Στην αναγγελία της δολοφονίας της 31χρονης, ανακοινοποίησε την ανάρτησή της και σχολίασε, «Τη σκότωσε τελικά. Μόνο αυτό έχω να πω».