Αναζητήσεις με δήλωση εξαφάνισης για τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», Σταύρο Δογιάκη

Αναγγελία εξαφανισμένου προσώπου δηλώθηκαν από την οικογένειά του, για τον 53χρονο Σταύρο Δογιάκη, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του Νίκο είναι ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα

Όπως αναφέρουν οι οικείοι του, ο 53χρονος Σταύρος Δογιάκης, είχε παραστεί την Κυριακή (20/06) σε γάμο. Στις 00:44 τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/06), ο 53χρονος είχε αποστείλει SMS στη γυναίκα που φροντίζει τη μητέρα του, για να ενημερωθεί αν έχει λάβει τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε και ήταν η τελευταία του επικοινωνία. Έκτοτε, το κινητό του παραμένει απενεργοποιημένο και δηλώθηκε η εξαφάνιση του, στο ΑΤ Παλλήνης.

Η ανησυχία της οικογένειά του, εντάθηκε μετά και την ανεύρεση σημειώματος με το οποίο τον καθιστά κληρονόμο τον αδελφό του Νίκο. Με σχετικό αίτημα εκδόθηκε αναγγελία εξαφανισμένου ατόμου “Missing Alert“. Σύμφωνα με την αναφορά εξαφανισμένου προσώπου συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο, καθώς ο 53χρονος φέρεται το τελευταίο διάστημα να ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ιδιαίτερα φορτισμένος.

Ο 53χρονος Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898.

Η κοσμική ταβέρνα «Κρητικός»  που διατηρούν τα αδέλφια Δογιάκη, αποτελεί στέκι κοσμικών και λόγω της ιδιαιτέρως επικοινωνιακής προσωπικότητας του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, είχε ιδιαίτερη πελατεία. Πριν από τρία χρόνια έξω από την ταβέρνα στην Κάντζα, είχε δεχθεί φονικά πυρά και κατέληξε νεκρός σε ενέδρα ο πρώην ΕΚΑΜίτης Σπύρος Παπαχρήστου σε μια υπόθεση που παραμένει ανεξιχνίαστη  για το Τμ Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.