Αλβανία: Ο αδελφός του βιαστή με το τατουάζ- «Κάνατε θέμα αυτό που έκανε και τώρα που τον δέρνουνε δεν κάνατε θέμα»

Ο Αλβανός βιαστής με το τατουάζ, Spartak Dyrmishi, έχει κριθεί προφυλακιστέος και είναι έγκλειστος σε Σωφρονιστικό Κατάστημα Κράτησης, με τον αδελφό του απο την Αλβανία, να δηλώσει

Μια εβδομάδα μετά τη σύλληψη και προφυλάκιση του 45χρονου καθ’ ομολογίαν βιαστής του Παλαιού Φαλήρου, Spartak Dyrmishi, ο αδερφός του από την Αλβανία, καταγγέλλει τους αστυνομικούς για βία.

«Τον έχουν σπάσει στο ξύλο»

«Τον έχουν σπάσει στο ξύλο. Τον έχουν κάνει μαύρο. Είναι ντροπή. Έκανε ό,τι έκανε. Να πάει στη φυλακή να πληρώσει τα πάντα. Γιατί τον δέρνουνε; Ένας φίλος του που με ξέρει κι εμένα με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: “τον έχουν καταντήσει σαν τον σκύλο. Δεν μπορεί να περπατήσει. Είναι σοβαρό”. Το κάνατε θέμα που έκανε αυτό το πράγμα και τώρα που τον δέρνουνε δεν κάνατε θέμα» αναφέρει ο αδελφός του βιαστή από την Αλβανία.

Μετά τη σύλληψη του δράστη των δύο σεξουαλικών επιθέσεων η Αλβανή μητέρα του 45χρονου, στο διαμέρισμα της οποία διέμενε μετά το χωρισμό με τη σύζυγό του, ήταν αυτή που τον είχε καταδώσει στις Αρχές καθώς και ότι βρίσκεται στο πατρογονικό της στον Αυλώνα. »Ντρέπομαι για το γιο μου. Δεν με νοιάζει γι’ αυτόν. Δεν είναι το παιδί που μεγάλωσα εγώ. Ντρέπομαι… Δε θέλω να θυμάμαι. Για εμένα είναι πεθαμένος…»,

Ο Spartak Dyrmishi ομολόγησε τις πράξεις που διέπραξε τα ξημερώματα της 23ης Οκτωβρίου σε βάρος δύο γυναικών, με απόλυτη συναίσθηση των πράξεών του.  «Για ό,τι έκανα ήμουν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ήθελα να κάνω σεξ. Η πρώτη κοπέλα κόρναρε συνεχώς και φοβήθηκα και έτρεξα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω σεξ και πέτυχα την άλλη στη στάση» φέρεται να έχει υπογράψει στον ομολογία του ο Αλβανός βιαστής Spartak Dyrmishi.