Μαραθώνιος Κωνσταντινούπολης: Ο Ανθυπαστυνόμος Χρήστος Σφήκας σήκωσε την ελληνική σημαία μέσα στην Πόλη

Κατέκτησαν την ΠΟΛΗ οι Έλληνες δρομείς μεταξύ των οποίων και Ανθυπαστυνόμος της ΕΛΑΣ, στο Μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης

Με νέα ατομικά ρεκόρ τερμάτισαν σε μια εξαιρετικά απαιτητική διαδρομή με ανηφόρες μέχρι και το τελευταίο χιλιόμετρο, οι Έλληνες δρομείς στο Μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης που διεξήχθη την Κυριακή (05/11)

Ο Ανθυπαστυνόμος Χρήστος Σφήκας  κατέρριψε την ατομική του επίδοση (03:39) και σήκωσε την ελληνική σημαία μέσα στην Πόλη τιμώντας την Ελλάδα και το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στις γυναίκες συμμετείχαν η Λέττι Μαυρομάτη, με επίδοση 1:17:39 στα 15χλμ και στόχο νέο ατομικό ρεκόρ, στα 10χλμ. στον Μαραθώνιο της Αθήνας (12/11). Η Γεωργία Κοκορέ, με νέο ατομικό ρεκόρ (επίδοση 4:21). Η Άννα Μανουσάκη,  η Τζουλιάνα Ράπτη και η Χρυσίτα Ναυπλιώτου τερμάτισαν στο Μαραθώνιο κι έβαλαν στόχο για νέες διαδρομές. Στην αποστολή συμμετείχε επίσης ο Κωνσταντίνος Κουτλής.

Τα μετάλλια της ομάδας στο Μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης και αυτά του Μαραθωνίου της Αθήνας είναι αφιερωμένα στη Χαρά Μαρίνη και τον Τάσο Κουμπαρόπουλο.