«Ντρέπομαι για το γιο μου, για εμένα είναι πεθαμένος»

Με την ταυτοποίηση του Αλβανού «βιαστή με το τατουάζ» αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλειας Αθηνών τον αναζήτησαν στο διαμέρισμα της μητέρας του στο Παλαιό Φάληρο

«Ντρέπομαι για το γιο μου. Δεν με νοιάζει γι’ αυτόν. Δεν είναι το παιδί που μεγάλωσα εγώ. Εγώ είμαι μία κυρία. Αυτός τι έκανε; Δεν ήταν μικρός, ήταν 44 χρονών άνδρας… Τι να το κάνω αν λέει η γειτονιά τα καλύτερα για εμένα, με κατέστρεψε αυτός. Ντρέπομαι… Δε θέλω να θυμάμαι. Για εμένα είναι πεθαμένος… Δούλευα εγώ για να μου κλέβει ο γιος μου τα λεφτά και να με χτυπάει. Τέσσερα χρόνια που μένει μαζί μου, με καταστρέφει. Είναι ντροπή, έχει και δύο παιδιά…« δήλωσε η μητέρα του Spartak D. καταζητούμενου σε Ελλάδα και Αλβανία, για δύο επιθέσεις και έναν βιασμό στην περιοχή του Π.Φαλήρου. 

Η Αλβανή μητέρα του 45χρονου Spartak D. στο διαμέρισμα της οποία διέμενε μετά το χωρισμό με τη σύζυγό του, δηλώνει ότι ο γιος της έχει καταφύγει στο πατρογονικό της στον Αυλώνα. »Είναι στην Αλβανία, στο σπίτι που έχω εγώ. Πέρασε και από κάποιους συγγενείς μας. Πήγε η Ασφάλεια, αλλά δεν ξέρω αν τον έχουν συλλάβει», ανέφερε η μητέρα του 45χρονου Spartak D. ο οποίος καταζητείται πλέον και με διεθνές ένταλμα σύλληψης και από τις Αλβανικές Αρχές.