Αγρια δολοφονία και φονικά χτυπήματα διακρίβωσε ο Ιατροδικαστής, στη νεκροτομή της Θώμης Κουμπούρα

Μίσος και πάθος, τα ένστικτα του δράστη, άγρια δολοφονία και φονικά χτυπήματα δέχθηκε η 45άχρονη παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα, σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή Πειραιά Ηλία Μπογιόκα κατά τη διενέργεια της νεκροτομής.

Στον ΙΝ Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας τελέστηκε (30/12-15.00) η εξόδιος ακολουθία της Θώμης Κουμπούρα, ενω στην Ασφάλεια Λαμίας εξετάζεται (30/12) ως βασικός ύποπτος ο 39άχρονος Χρ.Μπ, στην άγρια σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Πειραιά,  δολοφονία (28/12) της 45άχρονης παιδοψυχιάτρου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Πειραιά, Ηλία Μπογιόκα, η 45άχρονη παιδοψυχίατρος, αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της, ενώ δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι (περισσότερες από 15μαχαιριές), στο λαιμό και το θώρακα, καθώς και αμυντικά τραύματα στα χέρια. Από τα τραύματα, 3- 4 προσδιορίζονται θανατηφόρα πλήγματα -στο λαιμό και το θώρακα-, ενώ φέρει θανατηφόρο τραύμα στο περικάρδιο. Κατά τη νεκροτομή, το θύμα έφερε προθανάτιες εκχυμώσεις στο κεφάλι και το πρόσωπο (είχε δεχτεί χτυπήματα και γροθιές) συμβατά με έντονη πάλη. Ενώ στα νύχια και σε μέλη του σώματος της 45άχρονης, εντοπίζονται ευρήματα προς εργαστηριακή αντιπαραβολή σε ταυτοποιηση του δολοφόνου, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Πειραιά.

Περισσότερα από 15 τα χτυπήματα με το μαχαίρι 

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας εχουν λαβει δειγματα DNA απο τον 39άχρονο Χρ.Μπ. ο οποίος εντοπίσθηκε (30/12) στο Νέο Κρίλελλο Ευρυτανίας, τα οποία έχουν αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια ώστε να ταυτοποιηθεί και να προσδιοριστεί ο δράστης δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα, και οι απαντήσεις αναμένονται το αργότερο μέχρι το Σάββατο  (31/12).

Εν τω μεταξύ ο 39άχρονος Χρ.Μπ. “εμφανίζεται” σε σύγχυση, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζει τα όσα ανήρτησε νωρίτερα στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς να έχει ομολογήσει τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, υποστηρίζει “παρακολουθούσαν το κινητό μου, μου έστεισαν μεγαλη πλεκτάνη και ακόμη δεν ξέρω τι έχει γίνει”..

Για την υποθεση ενημερώνεται λεπτομερώς ο Εισαγγελέας Λαμίας ενώ ενδέχεται να απαγγελθούν κατηγορίες με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.