Λαμία: Δημοσιοποίησε -βιντεοληπτικό υλικό – με την αυτόβουλη απολογία του, παραθέτοντας το δικό του ισχυρισμό, για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου

Με ασυνάρτητες διατυπώσεις και ερασιτεχνικό βιντεοληπτικό υλικό, επιχειρησε να παραθέσει απολογητικό ισχυρισμούς ο 39άχρονος βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 45άχρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα.

Σε κακή κατάσταση- καθώς υποστηρίζει ότι κατέφυγε στα χωριά της ορεινής Φθιώτιδας- οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τα ίχνη του δράστη της δολοφονίας της 45άχρονης παιδοψυχιάτρου, στο Νέο Κρικελλο Ευρυτανίας και τον μετήγαγαν στη ΔΑ Φθιώτιδας. Ο ιδιος υποστηρίζει, παρέμεινε τη νύχτα σε καλύβι στην περιοχή και το πρωί “βγήκε” στην πλατεία του χωριού. Οι κάτοικοι  έκριναν “ύποπτο” τον άγνωστο ανδρα και επικοικώνησαν με την Αστυνομία Καρπενησίου, πληρωμα της Ασφάλειας μετέβη στο χωριο, προσήγαγαν και ενημέρωσαν την Ασφάλεια Λαμίας.

Με ασυνάρτητες εγγραφες διατυπώσεις ο 39άχρονος, Χρ.Μπ. επιχείρησε από το πρωί της Παρασκευής  (30/12) -λιγες ωρες πριν συλληφθεί- αν και είχε απενεργοποιήσει τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε στα κοινωνικά δίκτυα απο το πρωι της Τετάρτης  (28/12), να παραθέσει τον απολογιτικό του ισχυρισμό.

Μεταξύ άλλων, στον προσωπικό του λογαριασμό ο Χρ.Μπ, δημοσιοποίησε (30/12-09.30)-βιντεοληπτικό υλικό – και την αυτόβουλη απολογία του, παραθέτοντας το δικό του ισχυρισμό, για το βράδυ (28/12) και τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου, με το βίντεο να το κοινοποιεί σε live μετάδοση, «Δεν ξέρω τι έχει γίνει… Μου την έχουν στήσει αυτοί οι βρομιάρηδες, όπως τη στήνουνε σε όλους… Είναι παντού, είναι στα γραφεία μας. Παντού έχουνε κάνει ζημιά, προσπάθησαν να μου κλείσουν το στόμα, να με κατεβάσουν από Πρόεδρο…» και το βίντεο τερματίζει.

Σε αλλη ανάρτησή του ο 39άχρονος, επισημαίνει πως είχε άριστες σχέσεις με την 45άχρονη και το βράδυ της Τετάρτης (28/12) επικοινώνησε μαζί της και την ρώτησε αν μπορεί να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της. Πάντα σύμφωνα με τον ίδιο, η Θώμη Κουμπούρα του απάντησε θετικά αν και του ανέφερε πως έχει πυρετό. Πήγε στο σπίτι και αφού συζήτησαν, χρειάστηκε να κατέβει στο αυτοκίνητό του. Πήρε τα κλειδιά από τη 45άχρονη, -υποστηρίζει- κατέβηκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο, όπως συνεχίζει, κάποιος τον χτύπησε με βαρύ αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του. Όταν συνήλθε, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του γυμνός, με πονοκέφαλο και με σκασμένο λάστιχο στο αυτοκίνητο του. Στη συνέχεια ντύθηκε, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει προς τα πού. Έφτασε σε Μοναστήρι της περιοχής, εκεί κοιμήθηκε πολλές ώρες, και όπως αναφέρει …οι μοναχοί τον έδιωξαν.

«Προσπάθησαν οι βρωμιαρηδες να μου κλείσουν το στόμα ξέραν ότι θα τους αποκαλύψω παρακολουθούσαν το κινητό μου μου στεισαν ΜΕΓΆΛΗ πλεκτάνη κ ακόμη δεν ξέρω τι έχει γίνει 2 μέρες μέσα στο χιόνι- 15 έχω κρυοπαγηματα παντού περπάτησα χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι βρήκα ένα χωριό εδώ έχει ίντερνετ κ σας μιλάω αδέλφια μου βγάλτε τα όλα στον αέρα είναι μεγάλη προδοσία Κ ξέραμε ότι από εμένα θα το βρούνε όπως κ Ο Λαμπράκης ΈΤΣΙ κ αυτοί μου ρίξανε πρώτον την σφαίρα αλλά τους νίκησα κ πάλι πολεμιστής από ΑΤΣΆΛΙ…» γράφει ο ίδιος.

Συμφωνα με Αστυνομικές πηγές στο nantiareport.gr ο 39άχρονος Χρ.Μπ. ανήκε στο στενό κύκλο επαφών της 45άχρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, δείχνει να βρίσκεται σε σύγχυση, ενω αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων και η αντιπαραβολή DNA και αποτυπωμάτων για την ταυτοποίηση του δράστη.

Ο 39άχρονος Χρ.Μπ, έχει πολιτική δραστηριότητα ως επικεφαλής της (Κινησης Σώρρα) “Ελλήνων Συνέλευσις” Στερεάς Θεσσαλίας – (ωστόσο ειχε απομακρυνθει το πρόσφατο διάστημα λογω διαφωνιών) και διατηρούσε επαφή με την 45άχρονη παιδοψυχίατρο καθώς οι επισκέψεις του στην ευρύτερη περιοχή ήταν τακτικές, με τον ίδιο να διαμένει μόνιμα στη Θεσσαλία.

Ο Αρτέμης Σώρρας, επιβεβαιώνει σε ανάρτησή του σε απάντηση στους ισχυρισμούς του 39άχρονου Χρ.Μπ.  ότι ανήκει στο πολιτικό κίνημα που έχει δημιουργήσει και ηγείται, την “Ελλήνων Συνέλευσις”.

«ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ Ο Χρ. Μπ… ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΩΜΑΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ Ο Χρ.Μπ… ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 1.30 ΕΩΣ 2.23 Ο Χρ.Μπ…. ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ν1 ΥΠΟΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΧΕΙ ΠΩΛΗΣΕΙ ΜΑΝΖΤΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ Ε.ΣΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΙΑ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝΤΑΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΝΕΜΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΩΜΗΣ Ο Χρ.Μπ…… ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΝΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ [ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ] ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΥΓΕ Ο Χρ.Μπ…. ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΟΒΗΣΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΩΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο Χρ.Μπ… ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΗΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ Χρ.Μπ… ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΥΠΟΥ [ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙ ΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΙΑ ΝΤΥΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ?????? ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΟΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ] ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΒΕΒΥΛΩΣΕΣ ΤΟΣΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟΣ ΣΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΗ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ»

Το μεσημέρι (30/12-15.00) τελεστηκε η εξόδιος ακολουθία της Θώμης Κουμπούρα στον ΙΝ Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας.

O δράστης αναμένεται να παραπεμφθεί με την ποινική δικογραφία που σχηματίσθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Λαμίας ενω ο 39άχρονος εξετάζεται απο τους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας στη ΔΑ Φθιώτιδας.