Λαμία: Στον Ανακριτή ο 39άχρονος- Ταυτοποιήθηκε στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια κι εκδόθηκε ένταλμα

Συνελήφθη με ένταλμα του αναπληρωτή Ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας ο 39άχρονος Χρ.Μπ για τη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα καθώς τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων τον θέτουν στη σκηνη εγκληματος.

Ο 39άχρονος Χρ.Μπ. με το ένταλμα που εκτελεστηκε στα στοιχεία του, ως δραστης της δολοφονίας της 45άχρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, αναμένεται το απόγευμα του Σαββάτου  (31/12) να μεταχθεί απο το κτήριο της ΔΑ Φθιώτιδας στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας.
Αν και ο ίδιος παρουσιάζει τον εαυτό του ως να μη θυμάται, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ τον θέτουν στη σκηνη εγκληματος καθως και η αυτόβουλη ομολογία του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα, κρίθηκαν αδιάσειστα στοιχεία για τον αναπληρωτή Ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας ο οποίος εξέδωσε (31/12-03.00) ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.
Ο 39άχρονος, αρχικά αρνήθηκε την οπωσδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση δολοφονίας της Θώμης Κουμπούρα, ωστόσο τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/12) μετά από πολύωρη ανάκριση φέρεται να παραδέχτηκε: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πώς το έκανα».
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης φέρεται τελικά να παραδέχθηκε στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας, “Εγώ σκότωσα τη Θώμη Κουμπούρα”.
Κατα τη διαδικασία της ανάκρισης- σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές- βρισκόταν σε σύγχυση, ενω μιλούσε ασυνάρτητα. Υπο το αδιέξοδο που οδηγήθηκε, ωστόσο, φέρεται να ομολόγησε, χωρίς όμως να είναι σε θέση να παραθέσει τα κίνητρα της εγκληματικής του πράξης, σε βάρος της 45άχρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα.