Άγιοι Θεόδωροι: Προφυλακιστέοι οι δύο Ρομά δολοφόνοι

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο καθ’ομολογίαν δολοφόνοι της 73άχρονης Ειρήνης Τζίβα στους Αγίους Θεοδώρους.

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, για ακόμα μια φορά οι δύο Ρομά, οδηγήθηκαν συνοδεία Αστυνομικής δύναμης, στον Εσαγγελέα Κορίνθου, από το ΤΑ Μεγάρων όπου κρατούνται (17/12).

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο και η οικογένεια της 73άχρονης Ειρήνης Τζίβα από τους Αγίους Θεοδώρους, αποδοκίμασε τους δύο Ρομά, ενώ ο 80άχρονος σύζυγός της, κατέρρευσε. Συγκεντρωμένος κόσμος από την περιοχή της Κορινθίας και του οικισμού των Αγίων Θεοδώρων, κινήθηκαν με ύβρεις σε βάρος τους, για να τους λιντσάρει.

Με την ολοκλήρωση της απολογίας τους, η οποία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Η δικηγόρος τους δήλωσε ότι οι δύο Ρομά, έχουν παραδεχτεί το έγκλημά τους και έχουν μετανιώσει για τις πράξεις τους. Υποστήριξε ότι παραδέχονται ότι ήθελαν να κλέψουν την αλυσίδα της ηλικιωμένης, και από “λάθος”, δεν είδαν την 73άχρονη γυναίκα και την πάτησαν με το όχημά τους. Παράλληλα, ευχαρίστησε εκ μέρους τους τις Αστυνομικές Αρχές για τις έρευνες και την ταχύτατη διαλεύκανση της δολοφονίας της γυναίκας και την απονομή Δικαιοσύνης.