Άγιοι Ανάργυροι: Πέντε βαθιές μαχαιριές δέχθηκε η Κυριακή Γρίβα από το δολοφόνο της

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στο σώμα της Κυριακής Γρίβα, η οποία κατέληξε στα θανατηφόρα πλήγματα από μαχαίρι που δέχθηκε με δράστη τον πρώην σύντροφό της

Πέντε βαθιά τραύματα από μαχαίρι, εντόπισε στη νεκροτομή της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, ο ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τα ευρήματα, η 28χρονη γυναίκα, φέρει δυο μαχαιριές στην περιοχή του στήθους, εκ των οποίων η μια στην καρδιά, και άλλες τρεις στο πίσω μέρος της πλάτης και στο σβέρκο. Τα πλήγματα ήταν βαθιά, φτάνοντας έως το κόκκαλο, ενδεικτικό της μανίας του δράστη.

«Η κόρη μου τα είχε με αυτό το απόβρασμα, τον τεμπέλη. Τον τάιζε. Δεν μου το είχε πει ποτέ η κόρη μου πως την χτυπούσε γιατί θα πήγαινα να τον δείρω. Η μάνα της μου το είχε πει εμπιστευτικά. Σκεφτόταν να δουλέψει σε νηπιαγωγείο. Είχε σπουδάσει παιδαγωγικά. Το παιδί μου ήταν άγγελος. Δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Δεν ξέρω γιατί δεν μου τα είπε όλα αυτά το κορίτσι μου. Ανέβαζαν μαζί διάφορα για να μην καταλάβω κάτι», ανέφερε ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής στο STAR.

«Έχω να πω πολλά συγγνώμη στην οικογένεια της κοπέλας. Την είχα σαν κόρη μου, την λάτρευα. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο γιος μου. Δεν ξέρω τίποτα», αναφέρθηκε στο έγκλημα που διέπραξε ο 39χρονος γιος του, ο πατέρας του δράστη.