Αγία Παρασκευή: Νεκρός εντοπίσθηκε ο Σταύρος Δογιάκης ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός»

Νεκρός στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, εντοπίσθηκε ο  53χρονος Σταύρος Δογιάκης, για τον οποίο είχε εκδοθεί αναγγελία εξαφανισμένου προσώπου από την οικογένειά του, καθώς δεν είχαν επικοινωνία μαζί του από τα ξημερώματα της Δευτέρας

Με τον εντοπισμό του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, στην περιοχή στην περιοχή Αϊ Γιάννης Κυνηγός, μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής, επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι της οικογένειάς του, καθώς όπως είχαν αναφέρει κατά τη δήλωση εξαφάνισής του στο ΤΑ Παλλήνης, το τελευταίο διάσημα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση . Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, ο 53χρονος ήταν πεσμένος μπρούμυτα, με τραύμα στο κεφάλι, με ενδείξεις κατά την αυτοψία στη σκηνή, να παραπέμπουν σε αυτοχειρία.

Ο 53χρονος Σταύρος Δογιάκης, μαζί με τον αδελφό του Νίκο ήταν οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα. Όπως ανέφεραν οι οικείοι του, ο 53χρονος, είχε παραστεί την Κυριακή (20/06) σε γάμο. Στις 00:44 τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/06), είχε αποστείλει SMS σε επικοινωνία με τη γυναίκα που φροντίζει τη μητέρα του, για να ενημερωθεί αν έχει λάβει τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε και ήταν η τελευταία του επικοινωνία. Έκτοτε, το κινητό του παραμένει απενεργοποιημένο και δηλώθηκε η εξαφάνιση του, στο ΤΑ Παλλήνης.

Η ανησυχία της οικογένειά του, εντάθηκε μετά και την ανεύρεση σημειώματος με το οποίο τον καθιστά κληρονόμο τον αδελφό του Νίκο. Με σχετικό αίτημα εκδόθηκε αναγγελία εξαφανισμένου ατόμου “Missing Alert“.

Η κοσμική ταβέρνα «Κρητικός»  που διατηρούν τα αδέλφια Δογιάκη, αποτελεί στέκι κοσμικών και λόγω της ιδιαιτέρως επικοινωνιακής προσωπικότητας του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, είχε ιδιαίτερη πελατεία. Πριν από τρία χρόνια έξω από την ταβέρνα στην Κάντζα, είχε δεχθεί φονικά πυρά και κατέληξε νεκρός σε ενέδρα ο πρώην ΕΚΑΜίτης Σπύρος Παπαχρήστου σε μια υπόθεση που παραμένει ανεξιχνίαστη  για το Τμ Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.