Ολοκλήρωσε την απολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στον Ανακριτή- Αναμονή για την απόφαση της ποινικής του μεταχείρησης

Εν αναμονή της απόφαση για την ποινική μεταχείριση του 33χρονου Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, καθ ομολογίαν δράστη στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ενώπιον του 12 Τακτικού Ανακριτή

Με δύο ώρες καθυστέρηση και περίπου στις 16:30 ολοκληρώθηκε, η απολογία του 33χρονου πιλότου, Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, ενώπιον του 12ου Τακτικού Ανακριτή. Ο καθ ομολογίαν δράστης, κλήθηκε να ανταποκριθεί στις ερωτήσεις που έθεσε ο Δικαστικός Λειτουργός, μετά την ανάγνωση του απολογητικού υπομνήματος που είχε υποβάλλει ο συνήγορός του. Αναμένεται η διάσκεψη Ανακριτή και Εισαγγελέα για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθ’ομολογίαν δράστης στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, φέρεται να έχει υποβάλει αίτημα τεχνικής πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα στο ισόγειο, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης, και να κληθούν μάρτυρες από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού να περιγράψουν τη σχέση μεταξύ τους.

Αναφορικά με την νομική εξέλιξη , εκτιμάται ότι λόγω των εκκρεμοτήτων της υπόθεση, ως πιθανό ενδεχόμενο κρίνεται να εκδοθεί απόφαση εγκλεισμού του 33χρονου στο Σωφρονιστικό Κατάστημα των Φυλακών Κορυδαλλού.