Αγ.Δημήτριος: Συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι για επίθεση σε συνομήλική τους και τον 19χρονο αδελφό της

Οι δράστες, όπως διαπιστώθηκε είναι ανήλικοι, ενώ τα δύο αδέλφια θύματα της επίθεσης μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο

Επιτέθηκαν και τραυμάτισαν συνομήλική τους (28/10) όταν την εντόπισαν στο πάρκο Ασυρμάτου, στον Άγιο Δημήτριο, για “διαφορές” που είχαν μεταξύ τους. Το επεισόδιο αντιλήφθηκε ο 19χρονος αδελφός της, ο οποίο επενέβη και δέχθηκε κι εκείνος επίθεση από αγόρια που ήταν στο χώρο μέλη της ανήλικης συμμορίας, ενώ ένας απο τους δράστες έκλεψε το ρολόι που φορούσε ο νεαρός και από κοινού έσπευσαν να απομακρυνθούν από το σημείο.

Τα δύο αδέλφια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Από αναζητήσεις πληρωμάτων της Άμεσης Δράσης, την επόμενη ημέρα (29/10) εντοπίσθηκαν οι μέλη της ομάδας των ανηλίκων που προκάλεσαν την επίθεση και συνελήφθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, ενώ αναζητούνται συνεργοί τους.

Σε βάρος των ανηλίκων σχηματίσθηκε δικογραφία κατηγορούμενοι για επίθεση με χρήση σωματικής βίας σε βάρος 15χρονης, και του αδελφού της και κλοπή. Με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων τους.  Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα και με προφορική εντολή αφέθηκαν ελεύθεροι .