Προθεσμία έλαβε ο Αλβανός “βιαστής με το τατουάζ” για να απολογηθεί

Μετά την άσκηση Ποινικής Δίωξης για τις κατηγορίες  του βιασμού, απόπειρα βιασμού και αρπαγή, ο Αλβανός “βιαστής με το τατουάζ”, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί

Για την Πέμπτη (03/11) έλαβε προθεσμία να απολογηθεί ο 45χρονος ταυτοποιημένος ως “βιαστής με το τατουάζ” του Παλαιού Φαλήρου, Spartak Dyrmishi, και επέστρεψε κρατούμενος στην Υ/Δ Ασφαλειας Αθηνών. Ο Αλβανός κατηγορούμενος παρέμεινε ελάχιστα στο γραφείο της της 1ης τακτικής Ανακρίτριας καθώς ήταν διαδικαστική η μεταγωγή τού στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει δικηγορική συμπαράσταση .

Ο 45χρονος Αλβανός κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη ΔΕΕ για σήμανση και στη συνέχεια συνοδεία αστυνομικών της Ασφάλειας το απόγευμα (01/11) μετήχθη στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Με αλεξίσφαιρο γιλέκο και τα ρούχα που φορούσε κατά τη σύλληψή του τα ξημερώματα στον Αυλώνα της Αλβανίας,  κάλυπτε το κεφάλι του με την κουκούλα του φούτερ που φορούσε, ενώ διακρινόταν το δίγραμμο τατουάζ στο αριστερό του χέρι.

Ο 45χρονος ταυτοποιημένος ως “βιαστής με το τατουάζ” του Παλαιού Φαλήρου, Spartak Dyrmishi, φέρεται να έχει ισχυριστεί χωρίς ωστόσο να έχει απολογηθεί προανακριτικά, ότι τελούσε «υπό την επήρεια αλκοόλ όταν συνέβη αυτό για το οποίο με καταγγέλλουν. Αποδέχομαι τις κατηγορίες».

Για τον Spartak Dyrmishi, από την ΕΛ.ΑΣ έχει ήδη υποβληθεί αίτημα προς την Εισαγγελία, και επίκειται η έκδοση Διάταξης Δημοσιοποίησης των στοιχείων του. Όπως επισημαίνεται στο NantiaReport.gr, οι Αστυνομικοί θέλουν να εξακριβώσουν αν ο 45χρονος Αλβανός, εκτός απο τις δύο καταγγελλόμενες επιθέσεις και βιασμό στο Π.Φάληρο έχει διαπράξει και άλλες πράξεις βίας σε βάρος γυναικών.