Αγία Φωτιά: Μεταφράστρια βιβλίων σε εκδοτικούς και δημοσιογραφικούς οίκους της Σλοβενίας η 47χρονη- Σε ασφυξία αποδίδεται ο θάνατός της

Μεταφράστρια βιβλίων από τα γαλλικά σε μεγάλους εκδοτικούς και δημοσιογραφικούς οίκους της Σλοβενίας η 47χρονη, που έχασε τη ζωή της από κατολίσθηση βράχου στην Αγιά Φωτιά

Η 47χρονη Σλοβένα Jasmina Rihar, ήταν μητέρα του 9χρονου αγοριού το οποίο ανασύρθηκε από διασώστες, ενώ ο 51χρονος σύζυγός της, κοιμόταν σε άλλο χώρο του δωματίου και κατάφερε να ενημερώσει το 112 μόλις κατέρρευσε το κτίσμα. Το αγόρι, νοσηλεύτηκε λόγω των τραυμάτων που έφερε, ενώ ο σύζυγος, δεν τραυματίστηκε.

Ο θάνατος της 47χρονης Σλοβένας, όπως ανέφερε το  neakriti.gr, αποδίδεται σε ασφυξία, καθώς εντοπίσθηκε από τους διασώστες σε εμβρυική στάση στο κρεβάτι σκεπασμένη με ένα σεντόνι κάτω από μπάζα 1,5 μέτρου, χωρίς να φέρει εμφανή τραύματα ή χτυπήματα γεγονός που επιβεβαιώνει την αρχική εκτίμηση κατά την νεκροψία.  Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, η γυναίκα, είχε πρόσφατα ολοκληρώσει  σχήμα χημειοθεραπείας για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Όπως ανέφερε σε tweet το Υπουργείο Εξωτερικών, η πρεσβεία της Σλοβενίας στην Ελλάδα βρίσκεται σε επαφή με το σύζυγο της 47χρονης Γιασμίνα Ριχάρ, Σλοβένο πολίτη και προσφέρει την κατάλληλη βοήθεια. Για το τραγικό δυστύχημα εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους.

Η πρεσβεία της Σλοβενίας βοήθησε το σύζυγο και τον γιο της 47χρονης να εκδώσουν νέα ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς τα πάντα βρίσκονται θαμμένα στα συντρίμμια του ξενοδοχείου. Δεν αποκλείεται εφόσον εκδόθηκε το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Εξέτασης να αναχωρήσουν αύριο (02/11) για τη Σλοβενία μαζί με τη σορό της Jasmina Rihar .