Αυτοκινητιστές καταδίωξαν “ύποπτο”- Δεκάδες καταγγελίες στην Αστυνομία για άτομα που ομοιάζουν στην περιγραφή του δράστη των δολοφονικών επιθέσεων

Καταγγελίες αυτοκινητιστών για άτομα οι κινήσεις των οποίων κρίνονται ύποπτες μετά τις επιθέσεις σε αυτοκινητιστές στην περιοχή της Κηφισιάς.
Τηλεφωνικές αναγγελίες οδηγών ΤΑΞΙ και καταθέσεις για περιστατικά,  τα οποία  εκτιμούν ότι θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση και σύλληψη του δράστη της δολοφονίας του 52άχρονου Γιώργου Δεκαβάλλα και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 32άχρονου συναδέλφου του σχεδόν 20ημέρες νωρίτερα  (11/02) στην περιοχή της Κηφισιάς.

Από τις καταγγελίες των αυτοκινητιστών, οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας, εξετάζουν δέκα από αυτές, καθώς αξιολογήθηκαν ως πιο στοιχειοθετημένες.

Τα ξημερώματα  (05/02) αυτοκινητιστές καταδίωκαν άτομο η συμπεριφορά του οποίου κρίθηκε ύποπτη και το παρουσιαστικό του παρέπεμπε στο μανιακό που ενεργεί επιθέσεις σε βάρος αυτοκινητιστών. Άμεσα πληρώματα της Άμεσης Δράσης έλαβαν κλήση και μετέβησαν στο σημείο ωστόσο το ύποπτο άτομο δεν εντοπίσθηκε .

Στις πιάτσες επικρατεί ο τρόμος. Οι οδηγοί στην ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς είναι πολύ προσεκτικοί και επιλέγουν τους πελάτες.

Οι αστυνομικοί έχουν αποτυπώσει  τη διαδρομή που ακολούθησε το ΤΑΞΙ του αυτοκινητιστή Γιώργου Δεκαβάλλα  από τη στιγμή που ξεκίνησε τη βάρδια μέχρι τη στιγμή που δολοφονήθηκε. Ενώ από τις καταθέσεις δε δείχνει να προκύπτει επαφη η προηγούμενη γνωριμία μεταξύ των δύο θυμάτων του μανιακού με την αθλητική περιβολή που έχει θέσει στο στόχαστρο του αυτοσχέδιου όπλου που κατεχει την 25mm (6,35 AUTO) οδηγούς ΤΑΞΙ.