Κηφισιά: Τον εντόπισαν νεκρό, εντος ΤΑΞΙ, με τραύμα απο πυροβόλο στο κεφάλι

Αποκλείστηκε η σκηνή εγκήματος από πληρώματα της Άμεσης Δράσης και άμεσα ενημερώθηκε να μεταβεί στο χώρο κλιμάκιο της Ασφάλειας.

Νεκρός εντός του ΤΑΞΙ του, εντοπίσθηκε (01/03-00.00) 52άχρονος αυτοκινητιστής, στην περιοχή της Κηφισιάς με διαμπερές τραυμα απο βολίδα όπλου στη δεξιά βρεγματική χώρα του κεφαλιού.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις Αστυνομικών της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, βλήθηκε ενώ το ΤΑΞΙ ήταν εν κινήσει με το επαγγελματικό όχημα να  συνεχίζει ανεξέλεγκτο την πορεία του πριν προσκρουσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο όπου και ακινητοποιήθηκε στην συμβολή των οδών Κακκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη. Ο οδηγός διερχόμενου λεωφορείο ήταν αυτός που εντόπισε νεκρό τον αυτοκινητιστή καθώς το επαγγελματικό όχημα παρεμπόδιζε την κυκλοφορία, αποβιβάστηκε και πλησίασε το ΤΑΞΙ, αντίκρισε νεκρό τον 52άχρονο και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο χώρος αποκλείστηκε ενώ κατα την αυτοψία στο εσωτερικό του ΤΑΞΙ κατασχέθηκε ένας κάλυκας και μια βολίδα μικρού διαμετρήματος, ευρήματα τα οποία μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικων Υπηρεσιών, καθώς και το ΤΑΧΙ για περεταίρω εξέταση. Στις τσέπες του 52άχρονου είχε χρήματα, χωρίς να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας, με το σενάριο ο 52άχρονος να αντέδρασε σε απειλή «πελάτη», ο οποίος τον πυροβόλησε και διέφυγε ..βιαστικά.

Ο αυτοκονητιστής- εν ζωη – κάτοικος Νέας Ιωνίας δούλευε τους τελευταίους μήνες στο ΤΑΞΙ, ενω πριν απο εξι μήνες εργαζόταν σε μανάβικο στην Βαρυμπόμπη.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.