Ζωγράφου: Αντιεξουσιαστές εντόπισαν Αστυνομικό εκτός Υπηρεσία και τον καταδίωξαν- κατα τη διαφυγή του τραυματίσθηκε σε τροχαίο

Αντιεξουσιαστές σε ρόλο “κυνηγού κεφαλών” αναζητούν Αστυνομικούς να κινούνται και ακόμα και αν θεωρούν ότι πρόκειται για αστυνομικούς προβαίνουν σε επιθέσεις

Αστυνομικός της Ομάδας «ΔΙΑΣ» εν κινήσει με ιδιωτικό μέσο (03/03), εκτός υπηρεσίας έγινε αντιληπτός από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στη περιοχή του Ζωγράφου και ενήργησε ελιγμούς αποφυγής όταν τον καταδίωξαν. Κατά την καταδίωξη ο Αστυνομικός, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του και τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Ειχε προηγηθεί “faceControl”, εξωτερικά των εστιών του Ζωγράφου άτομα του “χώρου” ενεργούν ελέγχους πολιτών για να εντοπίσουν αστυνομικούς διερχόμενους με τα ατομικά τους μέσα κατα το σχόλασμα απο την υπηρεσία τους.

Ενω στην περιοχή της Καλλιθέας όπως αναφέρει αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr συνελήφθη νεαρή προσαρτημένη στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Κατά την έρευνα στο κινητό της  κατασχέθηκε πλήθος φωτογραφιών με αστυνομικούς στις οποίες διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους. Οπως αποδίδεται πρόκειται για στοχοποίηση και “επικήρυξη” ενστόλων της ΕΛΑΣ, καθώς ο αντιεξουσιαστικός χώρος και οι “τρομολάγνοι” επιδιώκουν να προκαλέσουν επίθεση με θύμα αστυνομικό, ως πράξη “αλληλεγγύης” στον κατάδικο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα .

Σε καταδρομική επίθεση από “αλληλέγγυους” σε συμπαράσταση στον κατάδικο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, τα ξημερώματα (04/03) πυρπόλησαν το δίκυκλο αστυνομικού και δύο τράπεζες. Οι δράστες περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό το δίκυκλο του αστυνομικού σταθμευμένο κοντά στο σπίτι του και προκάλεσαν εμπρησμό με φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.