Ζωγράφου: Βγήκαν από τις εστίες, σταματάνε και ενεργούν ελέγχους και ζητάνε ταυτοτητες- “Ψάχνουν” αστυνομικους

Με ανάρτησή τους σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου ενημέρωναν για την κίνηση οργανωμένης ομάδας στο ύψος των φοιτητικών εστιών της Ούλωφ Πάλμε

Στην ουλοφ παλμε σταματανε οχηματα και ζητανε ταυτοτητα περιπου 150 ατομα- Ψαχνουν για αστυνομικους“, ανέφεραν σε ανάρτησή τους,  οι υποστηρικτές του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Οι ταραξίες, εξήλθαν συντεταγμένα (01/03-21.50) από τη φοιτητική εστία στην οδό Ούλωφ Πάλμε και σταματούσαν διερχόμενα οχήματα, ενώ απαιτούσαν από τους επιβαίνοντες τις ταυτότητές τους, προκειμένου να διακριβώσουν αν πρόκειται για αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr εκτιμάται ότι η πρακτική που ακολουθήθηκε ήταν στο πλαίσιο στοχοποίησης του ένστολου προσωπικού απο τους αντιεξουσιαστές, σε χρόνο μετά τη λήξης της Υπηρεσίας τους.

Πολίτες επικοινώνησαν με την Αστυνομία και άμεσα στο χώρο μετέβη διμοιρία και αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ και ΔΡΑΣΗ με τον κύριο όγκο να αποχωρεί ενω κάποιο επέστρεψαν και πάλι στις εστίες.

Το περαστικό έρχεται σε ακολουθία της επίθεσης με μολώτοφ σε διερχόμενο περιπολικό και την εμπρηστική καταδρομική με μολώτοφ στο ΑΤ Καισαριανής .