Ζεφύρι: Συνελήφθη Πακιστανός για βιασμό σε βάρος έφηβου αγοριού που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού

Με καταγγελία της μητέρας αγοριού που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού, συνελήφθη Πακιστανός δράστης βιασμού του γιου της, σε επιχείρηση της ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής

Εκμεταλλευτηκε το έντονο ενδιαφέρον του 13χρονου αγοριού στα πατίνια που απορρέει από τη αναπτυξιακή του δυσκολία καθώς βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, το παρέσυρε στον σπίτι του και προχώρησε σε πράξεις γενετήσιας εκμετάλλευσης.

Με το πρόσχημα ότι προτίθεται να χαρίσει στο 13χρονο αγόρι πατίνι, ο 42χρονος Πακιστανός το οδήγησε μεσημβρινές ώρες (09/02) στην οικία του και προέβη σε βιασμό.

Η μητέρα του ανηλίκου αντιλήφθηκε μετά από συζήτηση με τον 13χρονο τα όσα είχε διαπράξει σε βάρος του γιου της ο 42χρονος Πακιστανός, μετέβη στο ΤΑ Ζεφυρίου όπου και υπέβαλε μήνυση. Μεταξύ άλλων η μητέρα ανέφερε οτι ο γιος της, ο οποίος είναι στο φάσμα του Αυτισμού (F84) με ποσοστό αναπηρίας 86%, της εκμυστηρεύτηκε οτι ο Πακιστανός τον οδήγησε στην οικία του επί της οδού Δαβάκη στην περιοχή του Ζεφυρίου και ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του. Για την υπόθεση ενημερώθηκε  η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Στο πλαισιο του αυτοφώρου,  το βράδυ της ίδιας ημέρας ο 42χρονος Πακιστανός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη, συνελήφθη απο αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. εξωτερικά της οικίας του.

Ο κατηγορούμενος Πακιστανός παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και παρέπεμψε την υπόθεση για κύρια ανάκριση στο 18ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, για το πρωί της Δευτέρας (12/02).