Υμηττός: Νεκρός ο αγνοούμενος Αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, Αντώνης Δημοτάκης

Το τέλος που όλοι φοβόντουσαν και απευχόντουσαν για τον Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος επέλεξε να εξαφανιστεί, επιβεβαιώθηκε με την ανεύρεση του 38άχρονου Αρχιφύλακα της Άμεσης Δράσης.

Στον Υμηττο, εντοπίστηκε απο περιπατητή νεκρός (09/07) ο Αρχιφύλακας της (Β αλλαγης) Άμεσης Δράσης Αντώνης Δημοτάκης, για τον οποιο είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του (25/04) απο τα αδέλφια και τον αναζητούσε η οικογένειά του καθώς και η υπηρεσία του, για 75ημέρες με τον ίδιο να μην εμφανίζεται.

DIMOTAKIS_ΕΛΑΣ

Ο 38άχρονος Αρχιφύλακας Αντώνης Δημοτάκης, είχε ανησυχήσει τους συναδέλφους του, καθως δεν είχε παρουσιαστεί στην υπηρεσία του (25/04) στην (Β αλλαγή) της Άμεσης Δράσης. Θα ήταν η δεύτερη ημέρα στη νέα του Υπηρεσία, ωστόσο δεν παρουσιάστηκε στην επομένη στην προγραμματισμένη βάρδια του.

Δημοτακης_alert

Ο Αρχιφυλακας με καταγωγη απο τα Χανιά, υπηρετούσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης). Πριν σχεδόν δύο μήνες είχε ενα επεισόδιο διαπληκτισμού με συνάδελφό του ωστόσο στη συνέχεια ήρθε με δικη του αιτηση στην Υπηρεσία η μετάθεση του στην Άμεση Δράση.

Με ελικόπτερο, ομάδα της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος ειχαν ερευνήσει την περιοχή του Υμηττού όπου συνήθιζε να αθλείται ο 38άχρονος Αρχιφυλακας, χωρις αποτέλεσμα. Συνάδελφοι του Αστυνομικού, δεν μπορούν να κατανοήσουν που μπορεί να έχει καταφύγει και να μην εντοπίζεται πάρα τις εκτεταμένες αναζητήσεις.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου του αστυνομικού αναμένεται η ολοκλήρωση της έρευνας και τα ευρήματα της ιατροδικαστής εξέτασης .