Ξάνθη: Εντοπίσθηκε μέρος του κλεμμένου εξοπλισμού της παραγωγής στα γυρίσματα της σειράς “Το Κόκκινο Ποτάμι”

Συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών που αφαίρεσαν το φορτηγό με τεχνικό εξοπλισμό εταιρείας παραγωγής, μετά τον εντοπισμό μέρος του εξοπλισμού σε χωράφι

Ένα μέρος του εξοπλισμού της εταιρείας παραγωγής που έχει αναλάβει τα γυρίσματα της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» εντοπίσθηκε σε χωράφι. Κάποια από τα μηχανήματα είναι κατεστραμμένα και κάποια σε καλύτερη κατάσταση. Ωστόσο οι σκληροί δίσκοι με το υλικό τεσσάρων ημερών γυρισμάτων στην Ξάνθη, για τη σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι», που είναι και το σημαντικότερο, δεν έχει εντοπισθεί.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ξάνθης εξετάζουν το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες του ξενοδοχείου στο πάρκινγκ του οποίου βρισκόταν το φορτηγό αυτοκίνητο της παραγωγής. Οι δράστες διακρίνεται να βρίσκονται σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και να κατοπτεύουν το χώρο, απο τον οποίο, έκλεψαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/07) το φορτηγό.

Οι δράστες, εκτιμάται ενδεχομένως να είχαν σκοπό να χρησιμοποιήσουν το φορτηγό σε την παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών, εγκατέλειψαν τον εξοπλισμό στην περιοχή Κατράμιο, όπου εντοπίσθηκε. Τα μηχανήματα εξετάσθηκαν για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Παράλληλα, οι συντελεστές της σειράς έκαναν καταμέτρηση για να εξακριβώσουν το κλεμμένα μηχανήματα.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Μανούσου Μανουσάκη είχε απευθύνει έκκληση για την κλοπή του φορτηγού της εταιρείας παραγωγής με τον εξοπλισμό των τεχνικών της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» που γυρίζεται στην Ξάνθη. Το λευκό φορτηγό Mercedes με αριθμό πινακίδας ΝΧΑ 1447, με εγγραφή με κόκκινα γράμματα μπροστά στην καμπίνα “ΆΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ” και στο πίσω μέρος του αναγράφει “Καμπόσος Μεταφορές” είχε κλαπεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/07) έξω από ξενοδοχείο “Έλενα” της Ξάνθης  έμμφορτο με όλο τον εξοπλισμό της παραγωγής για τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι».