Βύρωνας: Στη φυλακή οι δύο Αλβανοί από τους πέντε κατηγορούμενους- Παραμένει σε κώμα η 16χρονη μαθήτρια

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο εκ των πέντε κατηγορουμένων που απολογήθηκαν στην Ανακρίτρια μετά τη νοσηλεία της 16χρονης από υπερβολική δόση κοκτέιλ ναρκωτικών

Μετα την απολογία τους στην Ανακρίτρια (20/11) οι δύο ενήλικες Αλβανοί κατηγορούμενοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι ενω οι υπόλοιποι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ή χωρίς. Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών, της βαριάς σωματικής βλάβης σε ανήλικη απο τη χορήγηση υπερβολικής δόσης ναρκωτικών σε ανήλικη και στα μέλη της μεικτής παρέας.

Στην ίδια υπόθεση,  ο 27χρονος και ο 16χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικό όρο να εμφανίζονται στο ΑΤ, μια επίσης 18χρονη κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους. Ενώ η έκτη συλληφθείσα η 16χρονη η οποία παρέμεινε στο διαμέρισμα στο Βύρωνα οταν διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν την ανήλικη για το Νοσοκομείο αφέθηκε ελεύθερη την Παρασκευή με εντολή του Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Η 16χρονη νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο (06/11) μετά από χρήση κοκτέιλ ναρκωτικών μεταξύ των οποίων “shisha”. Η έφηβη είχε “μπλέξει” σύμφωνα με την κατάθεση της μητερας της και μαρτυρίες φίλων της δε μπορούσε να αποκοπεί από τις “κακές επιρροές”. Καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας οι γονείς της ειχαν αιτηθεί και είχε εκούσιο εγκλεισμό σε ψυχιατρική κλινική από την οποία αποχώρησε πρόσφατα.

«Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου πολλές φορές ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέλησή της. Πάντα ξέρω ότι την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν, τι θα πει», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της, η μητέρα της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr η ανήλικη μαθήτρια είναι σε εξαιρετική άσχημη κατάσταση με τις πιθανότητες να καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στον οργανισμό της, να κρίνονται μη αναστρέψιμα από τους γιατρούς που την έχουν αναλάβει.