Κερατσίνι: Έκκληση για κλεμμένο όχημα- Ήταν σταθμευμένο εξωτερικά της οικίας του κατόχου του

Έκκληση σε παροχή πληροφοριών για οχήματος το οποίο εκλάπη ενώ ήταν σταθμευμένο εξωτερικά οικίας, μεταξύ Κυριακής και δεύτερης ημέρας του Πάσχα

Την κλοπή του εικονιζόμενου Nissan X-Trail, διαπίστωσε ο κάτοχος του οχήματος, στο Κερατσίνι τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα (07/05).

Σύμφωνα με την καταγγελία στο τοπικό Τμήμα Ασφάλειας,  το μαύρο Nissan X-Trail, φέρει κόκκινες πινακίδες [ΕΕΙ 3092] και ήταν σταθμευμένο από το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα (05/05) επί της οδού Μαδύτου, στο Κερατσίνι. Το πρωί της Τρίτης (07/05) όταν ο κάτοχός του, μετέβη για να το παραλάβει, διαπίστωσε ότι είχε κλαπεί.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των Αρχών, οι δράστες ενδεχομένως το έκλεψαν με πρόθεση να προβούν σε λαθροδιακίνηση προς τα σύνορα είτε σε μεταφορά λαθρομεταναστών από τα σύνορα.

Πρόκειται για όχημα που εξυπηρετεί τις μετακινήσεις των ανήλικων παιδιών, μονογονεϊκής από χηρεία, πολύτεκνης οικογένειας.  Απευθύνεται έκκληση σε οποιονδήποτε ενδεχομένως γνωρίζει σχετικά για τα όχημα, το εντοπίσει σε κίνηση ή στην ευρύτερη περιοχή σταθμευμένο, να επικοινωνήσει στο email [email protected]  είτε να ενημερώσει την Αστυνομία στο “100”.